Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slavní prcci: 15 mužských celebrit, které jsou menší, než jste si mysleli

  • Velcí duchem, malí vzrůstem: I mezi slavnými muži můžeme najít prcky...
    29. května 2014 | 06:00

    Jsou populární, sebevědomí, jejich obrázky zdobí plochy telefonů a počítačů miliónů dívek i žen. Uchvacují nás na plátnech kin, obdivujeme je na pódiu. Možná vás ale překvapí, že tihle "velikáni" ve skutečnosti moc do výšky nenarostli.

  • Daniel Radcliffe - 165 cm

    Daniel Radcliffe ztvárnil hlavní roli Harryho Pottera
    Autor: profimedia.cz
    Tenhle britský filmový, divadelní a televizní herec, který byl tváří jedné z největších filmových sérií o mladém čarodějnickém učniHarry Potterovi, má ze svého malého vzrůstu trpí pocity méněcennosti. Svých 165 centimetrů se všemožně snaží zakrýt.

    Kvůli mindráku z výšky se dokonce obrátil na odbornou poradnu. "Posílal jsem SMS společnosti AQA, služba otázek a odpovědí, abych zjistil, kdy kluci přestávají růst. Řekli mi, že člověk přestává růst ve 21 letech, takže si ještě držím pěsti a doufám, že pár palců přidám," prohlásil Radcliffe v jednom z rozhovorů.

    "Pravděpodobně bych nemohl chodit s někým, kdo je o dost vyšší než já. Chci říct, podívejte se na mě, chápete, nebylo by to správné," svěřil se jednou.

    "Miluju Jamese Deana a on nebyl vysoký, podle všeho. A spousta úspěšných herců není vysoká, takže mám pořád naději," dodal ještě představitel Harryho Pottera.

  • Dustin Hofmann - 166 cm

    Dustin Hoffman s manželkou a matkou Jakea Lisou
    Autor: profimedia.cz
    Americký herec, který získal dva Oscary pro nejlepšího herce v hlavní roli za snímky Kramerová versus Kramer a Rain Man a sedmkrát byl na něj nominován, také nepatří k nejvyšším. Ani to mu však nezabránilo v tom, aby se stal jedním z nejvýznamnějších herců současnosti. A na nezájem žen si také nikdy nemohl stěžovat. Fanynky se o něj doslova rvaly.

    "Herectví mi celý život pomáhá bojovat s velkým ostychem. Schopnost hrát mi dodává sebevědomí a pocit, že něco dokážu," tvrdí Hoffman.

  • Woody Allen - 165 cm

    Woody Allen má potíže. Dcera ho obvinila ze sexuálního obtěžování.
    Autor: ČTK
    Světoznámý filmový režisér, scenárista, spisovatel, dramatik, amatérský klarinetista, herec, komik a čtyřnásobný držitel Oscara, je živou legendou. Na svém kontě má desítky scénářů, režií, čtyřicet rolí a pět soundtracků. Dále několik reklam, knih a divadelních her, dva rozvody, tři manželství a další partnerské vztahy.

    Ženy po něm odjakživa šílely. A to i přes to, že rozhodně není prototypem sexy krasavce. S pouhými 165 centimetry výšky a s typickými černými brýlemi, které nosí už od 60. let, vážně nevypadá jako lamač ženských srdcí.

    Jak je ale vidět, na výšce asi zase tak nezáleží. Časopis Empire ho dokonce zařadil mezi stovku hvězd s největším sex-appealem v dějinách a jeho nynější manželka Soon-Yi, je téměř o 40 let mladší.

  • Bruno Mars - 165 cm

    Bruno Mars
    Autor: Profimedia.cz
    O tomhle populárním mladičkém zpěvákovi, textaři a muzikantovi, který se narodil na Havaji, určitě ještě uslyšíme. Už teď na nás ale jeho písničky denně "útočí" z rádia i televize. Za své druhé album dostal cenu Grammy, získal nespočet nominací a zazpíval na Super Bowlu.

    Vzrůstem ale patří mezi nejmenší v hudebním průmyslu. Dlouho to ale nikdo netušil, až do doby, kdy si Bruno přebíral cenu VMA od Taylor Swift. Tehdy vyšla pravda najevo. Vedle vysoké zpěvačky působil opravdu směšně.

  • Prince - 155 cm

    Zpěvák Prince
    Autor: profimedia.cz
    Multižánrový americký muzikant Prince, vlastním jménem Prince Roger Nelson, je považován za jednoho z průkopníků stylu funky. Je výstřední, záhadný, nepředvídatelný... Za jedinečný styl a celoživotní přínos hudbě, získal dokonce ocenění BET. Za album Purple Rain si odnesl cenu Grammy. V roce 2004 byl jako legenda uveden do rokenrolové Síně slávy. Ačkoli měří pouhých 157 centimetrů, svojí hudební invencí a zručností se dá přirovnat ke skutečným obrům.
  • Danny DeVito - 152 cm

    Danny DeVito se konečně dočkal své hvězdy na chodníku slávy
    Autor: profimedia.cz
    Americký herec a na Oscara nominovaný producent je sice z našich celebrit úplně nejmenší, ale co mu v kolébce sudičky odepřely na výšce, o to víc dostal zřejmě do vínku talentu. A to nejen hereckého, ale především komediálního. Je držitelem Zlatého glóbu i ceny Emmy, ale zároveň je i úspěšným režisérem a producentem.

    Malý vzrůst ho nikdy netrápil, vždycky na sebe rád strhával pozornost, možná i proto, že v jeho žilách koluje temperamentní italská krev. Nemá, a nikdy neměl problém s tím, udělat si legraci sám ze sebe. Když se mu na katolické internátní škole spolužáci posmívali, využil toho a stal se oblíbeným třídním komikem, který parodoval řádové sestry i kněze.

  • Kevin Hart - 155 cm

    Herec a komik Kevin Hart měří jen 155 centimetrů.
    Autor: Shutterstock.com
    Hollywoodský herec, kterého můžete znát třeba ze Scary Movie 3, se může chlubit úžasným komediálním talentem, ale výškou už tolik ne…
  • Tom Cruise - 170 cm

    Tom Cruise a Katie Holmes.
    Autor: Profimedia, Reuters
    I když to na plátně není zřejmé, ani tenhle hollywoodský hrdina a bývalý manžel herečky Katie Holmes, nepatří k nejvyšším.

    A ze svého malého vzrůstu má mindráky. Jak prozradil italský obuvník Mario Bertulli, nechává si u něj Cruise šít boty s osmicentimetrovým podpatkem.

  • Sylvester Stallone - 170 cm

    Sylvester Stallone byl obviněn z plagiátorství svého filmového scénáře
    Autor: Profimedia.cz
    Je těžké uvěřit, že tahle nabušená akční hvězda měří jen 170 centimetrů, ale je to pravda. Rocky Balboa je sice velmi svalnatý, ale na chlapa je docela malý. Přesto, to co Slyovi chybí na výšce, mnohonásobně kompenzuje jeho sílä a hbitost, dvě věci, které potřebuje, aby mohl ztvárnit Rockyho a Ramba. I když je možná malého vzrůstu, nikdo ho nemůže obvinit z toho, že je malý frajer.

     

     

     

    Ani

  • Robert Downey jr. - 175 cm

    On je Iron Man!
    Autor: indiwire.com
    Ani supehrdinové nemusejí být urostlí. Důkazem je i představitel Iron Mana. Se svými 175 centimetry ale patří k těm vyšším.

  • Michael J. Fox - 162 cm

    J Fox chystá nový sitcom, který prý bude inspirován jeho životem
    Autor: profimedia.cz
    Kanadský herec, který se poslavil především rolí v trilogii Návrat do budoucnosti, měří pouhých 162 centimetrů. Ani to mu ale nezabránilo stát se hercem. Nerozmluvil mu to ani jeho učitel herectví, který mu naznačoval, že se svým malým vzrůstem nemůže v téhle branži uspět.

  • Al Pacino - 165 cm

    Al Pacino se zdraví s diváky
    Autor: EPA, ČTK, Reuters
    Filmový kmotr uhranul během své kariéry desítky hereček. Stal se idolem miliónů žen na celém světě. Vždycky platil za sexsymbol a vzor nedbalé elegance. a nezabránil mu v tom ani jeho malý vzrůst.

     

     

     

     

     

  • Usher - 172 cm

    Zpěvák Usher má svého nevlastního syna velmi rád
    Autor: profimedia.cz
    Americký rapper možná na jevišti působí sebevědomě, ale rozhodně nepatří k nejvyšším chlapům. Díky dobrému nasvícení, zrcadlům na pódiu a malým tanečníkům, se mu to daří docela úspěšně skrývat.

     

     

     

     

     

     

     

  • Michal Suchánek - 168 cm

    Michal Suchánek vysvětlil, jak to je s milenkou, klíči i rodinou.
    Autor: Mária Rušinová
    Herec Michal Suchánek si se svou výškou hlavu lámal jen v mládí. Nyní tyto starosti již neřeší a exceluje v seskupení Partička společně s kamarády Richardem Genzerem, Ondřejem Sokolem a Igorem Chmelou. Přestože je nejmenší, měří 168 cm, v davu se díky své výřečnosti rozhodně neztratí. Do pamětí diváků se zapsal hlavně díky roli Karla Máchy v legendárním filmu Sněženky a machři.

  • Roman Skamene - 160 cm

    Herec Roman Skamene si lebedí. Rekreuje s e na své chalupě u Nižboru s manželkou, dcerou Sandrou a jedenapůlletou vnučkou Rebecou
    Autor: hermína press
    Další český herec Roman Skamene ze své výšky udělal přednost a využívá ji nejen k získávání hereckých rolí, ale i k čistě soukromým účelům. Jeho 160 cm totiž umožňuje nenápadně nahlížet ženám do výstřihů.

Klíčová slova:  vip, prcci, malé celebrity
Diskuse ke článku
.