Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

8 definujících momentů novomanželů Kim & Kanye!

  • Kim Kardashian a Kanye West jsou od soboty manželé.
    26. května 2014 | 14:00

    V sobotu se italská Florencie otřásla v základech. Své ano si v městě lásky řekli snoubenci Kim Kardashian a Kanye West. Pojďme si tedy připomenout prozatím nejzásadnější okamžiky tohoto velmi sledovaného páru.

  • Reality show

    Všechno to odstartovalo v roce 2007, kdy se Kim spolu se svou rodinou stala hvězdou reality show Keeping Up with Kardashian. Od té doby se o Kim pravidelně píše v médiích, většinou ve spojitosti s jejím nepřehlédnutelným pozadím.

    Kim a Kanye
    Autor: profimedia.cz
  • Seznámení, zásnuby, dítě

    Kim a Kanye se znali již poměrně dlouhou dobu, ale Kim byla v té době vdaná žena. Po rozvodu se rapper rozhoupal a konečně ji pozval na večeři. Od jara roku 2012 tvoří oficiálně pár. Zamilovanému páru se na podzim roku 2013 narodila dcera, kterou pojmenovali velmi originálně, Severozápad (North West). Zanedlouho oznámil slavný pár zasnoubení.

    Kim Kardashian vedle Kanye Westa v modré přímo září.
    Autor: profimedia.cz
  • Těhotná Kim

    Kim se během svého těhotenství stala snad nejčastějším terčem světových i tuzemských médií. Téměř půl roku se řešila její povislá prsa, těsné oblečení a stále rostoucí zadeček. Kim si z toho hlavu příliš nelámala, svoje vyvinuté křivky ukazovala s nadšením dál a těhotenství si užívala.

    To se Kim nepovedlo! Ukázala svá povyslá prsa
    Autor: profimedia.cz
  • Plastiky, nebo rozchod

    Nad šťastným párem se pár dnů po zásnubách začaly stahovat mračna. Příčinou častých hádek se staly plastické a estetické operace, kterým Kim doslova propadla. Poslední kapka padla, když si Kim nechala svou vlastní krev napíchat do obličeje a těsně po zákroku nasdílela své děsivé fotografie na sociální síť. Tehdy došla jinak trpělivému Kanyemu trpělivost a Kim dostala ultimátum, buď plastiky, nebo svatba!

    Sexy brunetka podstoupí cokoliv kvůli kráse
    Autor: profimedia.cz
  • Intimní prohlášení

    Po krátké bouři kvůli plastickým operacím přišlo zase období velké zamilovanosti. Kim se ovšem stýskalo po skandálech, a tak veřejně prohlásila, že její vagína vypadá po porodu mnohem lépe, než předtím. Naštěstí důkaz svého výroku nevyvěsila ani na jeden ze svých profilů na sociálních sítích.

    Kim bývá přirovnávána k Paris Hilton, děvčata mají totiž stejný zájem - večírky
    Autor: Profimedia.cz
  • Válka s Vogue

    Na počátku letošního roku rozpoutal Kanye otevřenou válku s šéfredaktorkou americké bible Vogue, Anne Wintour. Rozzlobilo ho, že na obálkách se objevují ženy, které jsou sice slavné, ale mnohem méně zajímavé a ošklivější, než Kim Kardashian.

    Kim a Kanya se mají rádi, repper ale musí poslouchat
    Autor: Profimedia.cz
  • Svatba na dosah

    Zhruba o dva měsíce později bylo vyhráno, Kim a Kanye se objevili společně na titulce Vogue. Uvnitř magazínu promluvili o svém dokonalém životě v luxusu a pro většinu lidí se stali nejotravnějším párem showbyznysu.

    Kim a Kanye
    Autor: profimedia.cz
  • Den D

    V sobotu, 24. května do toho Kim s Kanyem konečně "praštili". Svatbu provázely vysoká bezpečnostní opatření, protože se pár rozhodl pro absolutní utajení obřadu před novináři a fotografy. Pro svůj velký den si novomanželé vybrali pevnost Forte di Belvedere, kde stojí jedna noc v přepočtu téměř milion korun. Mezi svatebními hosty nechyběl Justin Bieber, Will Smith či Rihanna.

    Přítel Kim, zpěvák Kanye West, má na tento pohled plné právo.
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.