Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jak hubnou celebrity? Své tajemství prozradila Rihanna i Victoria Beckham

  • Victroria Beckham vděčí za svoji štíhlost vyváženému PH.
    26. května 2014 | 06:00

    Tyhle dámy maj nejen talent, ale také nádherné postavy. Čemu za ně vděčí? To se nám konečně rozhodly odhalit!

  • Jennifer Lopez

    Jennifer Lopez
    Autor: EPA
    Jennifer Lopez již léta nedá dopustit na takzvanou "dietu rychlého metabolismu" (Fast Metabolism Diet), jejíž tváří je slavná americká dietoložka Haylie Pornroy. Jak to funguje? Jennifer Lopez si prý dopřává doslova co se jí zachce, musí ovšem dodržovat nutriční terapeutkou definované poměry. Jeden ten tak holduje sacharidům, druhý den si naopak dá mnohem větší množství bílkovin.
  • Heidi Klum

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz
    Německá topmodelka Heidi Klum je doslova závislá na čerstvé zelenině. Který druh pak miluje nejvíc? Jsou to červené i bílé kedlubny, které jsou podle Heidi tak sladké, že jimi bez problémů nahradila některé druhy ovoce. Až vás tedy začne honit mlsná, víte co máte dělat  -pustit se do kedlubny.
  • Megan Fox

    Magan Fox
    Autor: Profimedia.cz
    I když Megan nepopírá, že složení jídelníčku má na vzhledu její postavy lví podíl, nedá dopustit také na pohyb. Sestavila si dokonce takový cvičební plán, který mohla dodržovat i v těhotenství, takže se velmi brzy po porodu dostala na svoji původní váhu.
  • Victoria Beckham

    Victoria Beckham
    Autor: Profimedia.cz
    Protože Victoria se ještě jako jedna ze Spice Girls potýkala s poruchou příjmu potravy, moc dobře ví, že cesta za štíhlou a zdravou figurou rozhodně nevede přes hladovění. Victoria si oblíbila takzvanou alkalickou, neboli PH dietu, která se zaměřuje na kyselost potravin, snaží se udržet tělo v jeho přirozené rovnováze pH.
  • Rihanna

    Rihanna
    Autor: Instagram
    Za svoji vypracovanou postavu a výbornou fyzičku vděčí Rihanna především hodinám, které tráví tancem. Na druhou stranu je ale také nadšenou zastánkyní nízkosacharidové diety, zahrnující konzumaci hromady čerstvého ovoce a zeleniny.
  • Meryl Streep

    Meryl Streep
    Autor: profimedia.cz, Isifa.com, EPA
    Je těžko uvěřitelné, že se Meryl Streep v jejím věku hubne tak snadno. Faktem ale zůstává, že kvůli roli nesnesitelné šéfredaktorky ve snímku Ďábel hosí Pradu nezhubla nejtalentovanější hollywoodská herečka nijak jinak než že si prostě odepřela alkohol, a to včetně vína a piva!
  • Sharon Stone

    Sharon Stone
    Autor: Reuters
    Magický hubnoucí trik, který si nemůže vynachválit Sharon Stone vás možná překvapí. Není jím totiž nic jiného než obyčejné sušené švestky. Sharon je zobe nezi jídly a kromě toho, že netloustne si tak také dopřává spoustu vitaminů, minerálů a antioxidantů, které jsou v nich obsažené.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.