Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

7 žen historie, se kterými by vás zaručeně podvedl

  • Královna Mare Antoinette je prý jednou z nejžhavějších žen věšech dob.
    19. května 2014 | 06:00

    Na světě je sice spousta krásných a sexy žen, tyto dámy ovšem měly něco navíc - charisma, moc a šly si tvrdě za svým. Podívejte se, jaké ženy v historii zvolili muži jako nejvíc sexy všech dob.

  • Johanka z Arku

    Johanka z Arku
    Autor: Shutterstock.com
    Johanka z Arku vyrostla na francouzském venkově ve farmářské rodině. Ve 12 k ní promluvil Bůh a řekl jí, jak z její rodné země vyhnat Angličany. Od 16 tak Johanka velela francouzským vojenským jednotkám v desítkách úspěšných útoků na britské vojáky.

    Nosila mužský oblek i účes, aby ve svých spolubojovnících nevzbuzovala nemravné choutky ovšem na Francouzce, která ví co chce a klidně nakope zadnici každému muži v okolí, je pro pány zkrátka vždy něco sexy. Když navíc připočítáte zálibu v ostrých věcech, brnění a její stále neposkvrněné panenství, mužská chuť dobývat je v případě Johanky naprosto pochopitelná.

  • Marie Antoinetta

    Kirsten Dunst jako MArie Antoinettta
    Autor: csfd.cz
    Ve 14 letech Marii její rodiče provdali za Ludvíka XVI., tehdejšího krále Francie. I přes to, že byla Marie Rakušanka, její smysl pro módu, bledá pleť, blond vlasy, nebesky modré oči a neodolatelný šarm z ní udělali doslova miláčka francouzského lidu.

    Marie Antoinetta byla doslova renesanční ženou. Kromě dámských zálib jako hraní na hudební nástroje a tance také ovládala koníčky ryze mužské - doslova zbožňovala jízdu na koni a hraní hazardních her. Stejně tak milovala také společnost žen i mužů a údajně s oběma pohlavími zažívala divoké sexuální večírky. Co k tomu dodat?

  • Královna Alžběta I.

    Cate Blanchett jako Královna Alžběta I.
    Autor: csfd.cz
    Možná proto, že Alžběta měla možnost z první ruky pozorovat, jak její otec Jindřich VIII. popravuje jednu ze svých manželek za druhou, rozhodla se, že ve svém životě muže nepotřebuje a že dokáže Anglii vládnout bez problémů sama.

    To, co muže dohání k šílenství dnes, fungovalo i v 16. století, a tak se nápadníci doslova rvali o to, kdo se dostane Alžbětě pod sukně - protože nejvíc sexy je vždy to, co nemůžeme mít. Alžběta si však dokázala jít tvrdě za svým i bez toho, aby se musela opírat o mužnou hruď. Za své ostatně mluví i to, že ve 46 letech měla románek s 24 letým francouzským hrabětem.

  • Princezna Diana

    Princezna Diana
    Autor: profimedia.cz
    Když tehdy Princezna Diana, společně se svým milencem, zahynula při autohavárii, když prchala před bulvárními novináři, celý svět začal hořce brečet. Diana se stala miláčkem Anglie i celého světa prakticky od momentu, kdy se provdala za Prince Charlese.

    Její krása, smyl pro módu, charisma a aktivní dobročinná práce vnesly svěží vítr do poněkud zatuchlé britské aristokracie. Také díky tomu ji BBC označilo za třetí nejdůležitější osobnost britské historie - hned po Charlesi Darwinowi a Margaret Thatcher. Musíme uznat, že Diana byla z těchto tří bez debat nejvíce sexy, ale u nás stále vede David Beckham.

  • Kleopatra

    826880:gallery:true:trueKdo sledoval seriál Řím, tomu musí být bez jediného dalšího slova jasné, proč je Kleopatra jedním z největších sexsymbolů všech dob. Podle historiků není sporu o její nadpozemské kráse, zvonivém hlase a charismatu.

    Ostatně bez nich by jen těžko pobláznila dva nejvlivnější muže té doby - Julia Caesara a Marka Antonia. Druhý jmenovaný dokonce podlehl jejímu kouzlu natolik, že byl schopen zapomenout, že na něj čeká manželka a v Egyptě se s Kleopatrou oženil.

  • Jackie Kennedy

    Jackie Kennedy
    Autor: Reuters, Profimedia.cz, ČTK
    Ztělesnění stylu, šarmu a elegance, v době, kdy se Jackie ve svých 31 letech stala jednou z nejmladších prvních dam v USA, splňovala veškeré nároky mužů na dokonalou manželku. Vzdělaná, inteligentní, milující a podporující manžela, umírněná, krásná. Pánové si ji chtěli brát a dámy ji toužily mít za přítelkyni a kopírovali její šik styl.
  • Marilyn Monroe

    Božská Marilyn Monroe
    Autor: reprofoto Herminapress.cz
    Těžko může po Jackie přijít někdo jiný, než právě Marilyn. Ostatně to, že nejvíc sexy první dámu Ameriky, podváděl prezident JFK právě s Marilyn mluví za vše. Největší sexsymbol všech dob a sen mnoha mužů a hochů, taková byla nezapomenutelná blonďatá kráska, která navždy změnila historii žen.

    Podlehlo jí spousta slavných mužů, ale ona stále chtěla jen toho jednoho. Nevyřešené vztahy s otcem, absence mužského vzoru a rychlý vzestup do světa Hollywoodu způsobili její neslavný konec. Avšak Božská Marilyn navěky zůstane suverénně nejkrásnější ženou všech dob.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.