Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ewa Farna zase přibrala! 3 rady, jak se vrátit k sexy postavě

Ewa Farna opět přibrala a šaty, které si oblékla na vyhlášení hudebních cen Anděl 2013, kila navíc ještě zvýraznily.
15. května 2014 | 11:41

Co se stalo s tvojí dívčí postavou? Z Ewy Farné  se bezesporu stává dospělá žena, ovšem v některých fázích své proměny by mohla ubrat. Na předávání cen Anděl 2013 předvedla své více než kypré křivky. Ty navíc podtrhla nepříliš lichotivými šaty. Zaoblené tvary jsou jistě sexy, ale do jaké míry? 

Drobné zakulacení většině dívek na prahu dospělosti prospěje, ale nic se nemá přehánět. A Ewa Farna (20) by se měla pomalu začít hlídat, aby její váha nenabrala rychlého spádu, který by se pak těžce vracel do původní podoby. Mimo zjevných nepříliš estetických změn škodí kila navíc také  zdraví, pro které je každé kilo navíc znát.

Buclaté tvářičky, velká prsa a velký zadek jsou možná sexy, ale druhá brada, strie a celulitidauž tolik ne. Přitom shodit nějaké to kilo by pro zpěvačku neměl být takový problém. Mladé tělo se snadno přizpůsobí změnám a při upravení životosprávy jdou kila dolů skoro stejně rychle, jako nahoru. Ale samo od sebe to nepůjde, je třeba zabrat!

Jak zhubnout?

1. Musí vydržet
Nejlepším způsobem, jak dlouhodobě shodit přebytečná kila, je redukční dieta. Není to sice otázka pár týdnů, spíš měsíců, ale o to je účinnější. Navíc se dá přizpůsobit jejímu rychlému stylu života. Musí ale vydržet a nenechat se zlákat ani alkoholem na bujarých večírcích.

2. Hlavně pravidelně
Redukční dieta je založena pravidelném příjmu potravy, třikrát až šestkrát denně, to je velmi individuální.  V jídelníčku by ale neměl chybět dostatek zeleniny, kvalitních bílkovin, celozrnné pečivo a hlavně voda. Příjem tekutin je zásadní pro redukci váhy, ovšem je třeba vyvarovat se slazeným nápojům. Naopak povolen je neslazený čaj. Pro tuto dietu jsou tabu také jednoduché cukry (cukr, med, sladkosti) a bílé pečivo, včetně těstovin.

3. Běž si zaběhat
Ovšem bez pohybu je toto vše naprosto zbytečné. Aby šla kila dolů co nejrychleji, je důležité během týdne alespoň třikrát protáhnout tělo, ideálně fitness cvičením. Nejdůležitější ze všeho je ale správná motivace vůbec zhubnout. Což by u Farne neměl být takový problém.

Autor: maš