Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

50 odstínů šedi: Grey čerpá zkušenosti ze Sexu ve městě!

Padesát odstínů šedi - Jamie Dornan a Dakota Johnson.
10. května 2014 | 06:00

Jistě si pamatujete, že kolem obsazení filmové adaptace celosvětového bestselleru Padasát odstínů šedi panovaly velmi dlouho pouze nejasné domněnky. Důvod byl přitom velmi prostý...

Herec, který roli sadistického multimilionáře Christiana Greye dostane, musí okamžitě rezignovat na veškerou stydlivost. A nejen to - navíc se musí zodpovědně připravit na sexuální scény, kterých je knižní předloha doslova přesycená.

Když tedy roli nakonec získal irský krasavec Jamie Dornan, nechtěl ponechat nic náhodě a začal se věnovat přípravám na spoustu erotických scén se svojí kolegyní Dakotou Johnson, představitelkou Christianovy životní lásky Anastacie Steel.

Zajímá vás, jak přípravy na takové scény probíhají? Pravděpodobně daleko snadněji (a zábavněji), než byste si představovali. Jamie Dornan si totiž vzal na pomoc Carrie Bradshaw a její tři kamarádky z kultovního amerického seriálu Sex ve městě.

"Sjel jsem všech šest sérií na DVD. Dokonce dvakrát. a myslím, že mi to docela pomohlo.", nechal se slyšet Dornan. Škoda jen, že přímo neřekl v čem, protože pokud z vás sledování Sexu ve městě udělá lepšího milence, byla by většina žen naprostými sexuálními bohyněmi.

Takže pokud krásnému herci věříte, možná byste měli svého partnera přesvědčit, že na té Carrie přeci jen něco je. A nebo si nejprve počkejme na premiéru Padesáti odstínů šedi, abychom měly šanci si Jamieho "samostudium" pořádně zkontrolovat.

Autor: brig