Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jak šel čas s Dagmar Havlovou? Zestárla vůbec?

  • Dagmar Havlová vypadá i po šedesátce naprosto božsky.
    24. dubna 2014 | 06:00

    Bývalá první dáma Dagmar Havlová nedávno oslavila jednašedesáté narozeniny a o pár dnů později vyhrála cenu TýTý za roli v pokračování seriálu Sanitka. Pojďme se podívat, jak se za dobu své herecké kariéry a po boku Václava Havla měnila.

  • Vlastička

    Starší i mladší generace si, co se filmů týče, asi nejvíce pamatují Dagmar, tehdy ještě Veškrnovou z kultovní komedie Dědictví aneb Kurvahošigutentág. Tam si zahrála vesnickou holku Vlastičku, která urputně usilovala o přízeň "vidláka" Bohuše v podání Boleslava Polívky. Už tehdy v roce 1992 byla krásná a muži po ní šíleli.

    Dagmar Havlová
    Autor: reprofoto csfd.cz
  • Paní Havlová

    V roce 1997 se z herečky Dagmar Veškrnové stala první dáma, Dagmar Havlová. Fotografie níže vznikla o rok později v Lánech. V této době byla Dagmar pod palbou módních kritiků, kteří jí vyčítali výrazné líčení. nepadnoucí kostýmky a občas i nevhodné účesy.

    Dagmar Havlová
    Autor: profimedia.cz
  • Vývoj módního stylu

    Tento snímek pochází z roku 2000, konkretně z luxusní módní přehlídky Louis Vuitton. Díky tomu, že byla Dagmar jako první dáma pod neustálým drobnohledem, také protože se obklopovala módními tvůrci a umělci, se její styl oblékání takřka den ode dne lepšil. Čím dál tím častěji se ukazovala ve společnosti a pravidelně si s výběrem šatů nechala radit od těch nejlepších odborníků.

    Dagmar Havlová
    Autor: profimedia.cz
  • Rok 2006

    V roce 2006 už Dagmar sice nebyla první dámou, ale stále byla spokojenou manželkou a úžasnou divadelní herečkou. Její módní styl už tehdy nemohl nikdo kritizovat, protože splňovala módní diktát na výbornou.

    Dagmar Havlová
    Autor: profimedia.cz
  • Smrt Václava Havla

    Konec roku 2011 byl pro Dagmar Havlovou velmi těžký, zemřel totiž její milovaný manžel a muž jejího života, Václav Havel. Dagmar během celého manželství stála po jeho boku v dobrém i ve zlém a vždy tvrdila, že on je jediný muž, ke kterému vzhlížet. On její lásku a oddanost opětoval a právě proto byli tak moc spokojení.

    Dagmar Havlová
    Autor: profimedia.cz
  • Český lev a šedesátiny

    V březnu roku 2012 převzala Dagmar cenu Českého lva za svého zesnulého manžela. Získal totiž ocenění za nejlepší původní scénař k filmu Odcházení.

    O rok později oslavila Dagmar šedesátiny. a nad jejím fantastickým vzhledem všichni kroutí hlavou. Nejen, že vůbec nestárne, ale také vypadá lépe, než ve svých dívčích letech.

    Dagmar Havlová přebírá cenu Český lev za svého zesnulého manžela Václava Havla.
    Autor: ČTK
  • Nejlepší herečka

    Na počátku tohoto měsíce získala Dagmar Havlová prestižní cenu TýTý za roli primářky Foldynové v seriálu Sanitka 2. Návrat k televiznímu herectví se jí tedy opravdu vyplatil. Navíc prozradila, že natáčení Sanitky 2 pomohlo překlenout nejtěžší období jejího života, a to smrt milovaného manžela.

    Dagmar Havlová má opět důvod k radosti.
    Autor: Foto Blesk - Marek Pátek, D. Cernovský

Autor: red
Diskuse ke článku
.