Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak začínaly celebrity? Pitt jako kuře, McConaughey jako čistič kurníků

  • I tyhle hvězdy začínaly jako brigádníci.
    16. dubna 2014 | 06:00

    Na kontech mají desítky milionů, v garáži několik vozů, domy plné služebnictva. Jenže i oni byli v minulosti lidé jako my, kteří si na živobytí museli vydělat vlastníma rukama. A jejich předchozí práce je zpravidla nápadně odlišná od současného povolání. Budete víc než překvapeni!

  • Brad Pitt pracoval jako kuřecí maskot pro El Pollo Loco

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA, AP
    Dokážete si představit, že se nejhezčí muž světa oblékal do reklamního kostýmu mexického fast-food s názvem El Pollo Loco? Je těžké tomu uvěřit, ale je to pravda. Každé ráno se navlékl do žluťoučkého kuřecí obleku a nikdo nevěděl, kdo se v kostýmu skrývá. Ale to bylo jen období v jeho životě, a jen málo lidí o tom ví. Vy však už teď patříte mezi ně.
  • George Clooney pracoval jako prodavač bot

    Nestárnoucí idol mnoha žen George Clooney (51) je známý z filmů Dannyho parťáci, Lítám v tom či Děti moje. Doma má Zlatý glóbus i Oscara.
    Autor: profimedia.cz
    Tahle práce je v porovnání s těmi ostatními docela obyčejná, ale stojí za to, ji zmínit. Kdo ví, kolik žen by bylo štěstím bez sebe, že je obsloužil George Clooney? Představte si, že vám obouvá střevíček na nohu nebo dává cenné rady. Takový pár obuvi, který měl tenhle krasavec v rukách, může být cennější, než si dokážete představit.
  • Whoopi Goldberg pracovala jako kosmetička v márnici

    Whoopi Goldberg
    Autor: wikipedie.cz
    Třeba hned herečka Whoopi Goldberg měla opravdu podivnou práci. Mohla třeba pracovat v obchodě nebo v nějaké kanceláři, ale stala se vizážistkou zesnulých. Veřili byste tomu, že tahle komediální herečka líčila mrtvoly?
  • Channing Tatum pracoval jako striptér

    Channing Tatum
    Autor: reprofoto INT
    V roli striptéra ve filmu Kouzelný Mike byl velmi přesvědčivý. Kdo mohl vědět, že už měl nějaké předchozí zkušenosti v této oblasti. Když byl Channing ještě kluk, ne idol všech žen na celém světě, vydělával si jako striptér. A nám nezbáví, než přiznat, že tahle zkušenost měla dobrý vliv na jeho filmovou kariéru.
  • Matthew McConaughey pracoval jako čistič kurníků

    Herec konečně začal jíst
    Autor: reu
    Měli bychom být opravdu šťastní, že to byla jen jeho dočasné práce, jinak by svět přišel o skutečně talentovaného herce. V té době byl na studentském výměnném pobytu, a protože potřeboval peníze, pracoval na australské kuřecí farmě. Pokud jste student, a potřebujete peníze, nemáte zrovna moc možností na výběr.
  • Gene Simmons pracoval jako učitel na základní škole

    1972227:gallery:true:true Je to opravdu neuvěřitelné, že tenhle zpěvák s netopýrem na obličeji učil malé děti. Ale to bylo předtím, než začal budovat svoji vynikající kariéry. Jeho žáci s ním museli zažít spoustu legrace. Teď jsou určitě rádi, že právě Gene Simmons byl jejich prvním učitelem.
  • Christopher Walken pracoval jako krotitel lvů

    Christopher Walken
    Autor: FB Carly Paige
    Tohle není zase tak velké překvapení. Nějak si snadno dokážu představit Christophera Walkena jako krotitele divokých zvířat. Tenhle velmi cílevědomý a charismatický herec s fascinujícím pohledem, je bezpochyby tvrdohlavý muž, který se nikdy nevzdává. I prot mohl být králem šelem v aréně..
  • Rob Stewart pracoval jako hrobník

    Rob Stewart
    Autor: profimedia.cz
    Tahle celebrita, stejně jako Whoopi Goldberg, také pracovala s zemřelými před svojí hereckou kariérou. Rob Stewart byl hrobníkem. On osobně si rozhodně nemyslí, že mu to nějak pomohlo dostat se do show businessu, ale je skvělé, že jsme tohle přechodné období v jeho životě, zaznamenali.

Klíčová slova:  celebrity
Diskuse ke článku
.