Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Osvojte si styl Sarah Jessicy Parker! Stačí se naučit pár triků

  • Sarah Jessica Parker je považována za módní ikonu.
    13. dubna 2014 | 06:00

    Herečka Sarah Jessica Parker je i na prahu padesátky stále považována za sexy herečku s vytříbeným vkusem pro módu. K tomu, abyste si osvojila její styl nepotřebujete obrovskou šatnu plnou Manolo bot, stačí se jen naučit pár jejích triků.

  • Rockový nádech

    Seriál Sex ve městě sice skončil před deseti lety, ale na SJP rozhodně nikdo nezapomněl. Jak by taky mohl, když letos vydala dokonce svou vlastní kolekci bot, která sklidila nevídaný úspěch. 

    Jedním z triků této módní ikony je kombinování něžného a ryze ženského stylu s rockovými prvky. Například pastelově růžová toaleta, bílé rukavičky, lokny a kožený křivák, který okázalý model v dobrém slova smyslu rozbije a dodá mu šmrnc.

    Roztomilá Sarah Jessica Parker, kterou známe ze Sexu ve městě
    Autor: Profimedia.cz
  • Sled barev

    Sarah sice ví, že černé šaty nikdy nejsou krokem mimo, ale také si je vědoma, že jsou poměrně předvídatelné. Proto raději volí styl, který je zábavný a nevšední. Důkazem jsou tyto růžovo-fuchsiovo-zelené šaty, ve kterých je opravdu nepřehlédnutelná. 

    "V oblečení se musíte cítit výjimečně, pak budete i výjimečně vypadat." Tak zní heslo, kterým se seriálová Carrie řídí.

    Bohémské: herečka Sarah Jessica Parker.
    Autor: profimedia.cz
  • Outfit poskládaný z doplňků

    Co ještě stojí za nevšedním a tolik oblíbeným stylem herečky, která je trojnásobnou matkou na plný úvazek? Sází na sílu doplňků. Podle SJP budete díky vhodně zvolené kabelce, botám, náhrdelníků či doplňku do vlasů vypadat famózně i v obyčejných jednobarevných šatech nebo roztrhaných džínách.

    SJP
    Autor: profimedia.cz
  • Kousky šité na míru

    Sarah Jessica Parker si libuje v tzv. haute couture, což je mezinárodní termín pro oblečení šité na míru pocházející z Paříže. Je nám jasné, že málokterá z nás si může dovolit zajet do města módy a pořídit si tam nějaký stylový kousek šitý přímo na míru. Musíme si tedy poradit jinak. Stačí, když si třeba pořídíte trendy klobouk, který si ozdobíte výraznou stuhou, květinou či broží. A hned je na světě jedinečný doplněk, který oživí každý outfit. Stačí být jen trochu kreativní.

    Herečce přes velký klobouk nebylo vidět do tváře
    Autor: Profimedia.cz
  • Ví, co jí sluší

    Důvod, proč SJP vypadá i na prahu padesátky tak dokonale, je prostý. Zkrátka ví, kterou část těla odhalit, a kterou naopak zakrýt. Také přesně ví, jaké střihy její postavě lichotí a naopak. Proto Sarah nikdy nenosí příliš těsné oblečení, které může odhalit drobné nedokonalosti, ale ani volné střihy, které mohou přidávat na váze. Vždy obléká to, co zvýrazní její hrudník, štíhlý pas a když to situace dovoluje, ráda také odhaluje své super štíhlé nožky.

    SJP
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  sarah jessica parker, styl, oblečení, móda, trendy, vip
Diskuse ke článku
.