Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Slavní plešouni: I bez vlasů jsou stále sexy!

  • Boj s pleší už Bruce Willis vzdal. Ale sluší mu to pořád...
    9. dubna 2014 | 06:00

    Ženy básní o jejich výdrži, přesto muži s hlavou jak "koleno" trpí pocity méněcenosti. Holá hlava je ale vážně sexy! Tihle slavní krasavci jsou toho důkazem. Nevěříte? Tak se sami přesvědčte v galerii a prozraďte nám, který z nich má podle vás největší charisma.

  • Bruce Willis

    Hrdý otec nesmí na plese chybět
    Autor: Profimedia.cz
    Tenhle charismatický herec se stal doslova legendou akčních filmů. Hollywoodský hrdina vždycky vypadal dobře, ale od té doby, co se rozhodl dát vale koutům a shodil zbytek vlasů, je vážně sexy.

    "Prostě mi najednou začaly padat vlasy. Samozřejmě ješitnost udělala své, styděl jsem se, ale pak jsem si řekl, že ze své plešaté hlavy udělám přednost," prozradil Willis před deseti lety v jednom z rozhovorů.

     

  • Andre Agassi

    Andre Agassi
    Autor: profimedia.cz
    Slavný tenista a manžel neméně slavné Steffi Grafové se s ubývajícími vlasy smiřoval skutečně těžce. Ve své knize s příznačným názvem Open (Otevřeně) vzpomíná, jak pro něj na začátku 90. let znamenala image všechno. I proto svým brzy řídnoucím vlasům pomáhal příčeskem, aby si uchoval svůj "rebelský" vzhled.

    Vroce 1990 na Roland Garros musel jeho bratr zběhat půlku Paříže, aby pro Andreho sehnal sponky, jimiž poté upevnil rozpadající se tupé.

    "Samozřejmě jsem mohl hrát bez svého příčesku. Ale po měsících posměchů, kritiky a uštěpačných poznámek jsem příliš ostýchavý," napsal Agassi ve své knize. "Image je všechno? Co by tomu řekli, kdyby věděli? Prohra nebo vítězství, lidé by nemluvili o mé hře, ale mých vlasech. Když zavřu oči, téměř to slyším. A vím, že to nemůžu přijmout," vzpomínal na to období vítěz osmi grandslamových turnajů, který později svůj účes radikálně zkrátil a "přiznal se" tak k počínající pleši.

  • Vin Diesel

    Rihanniným filmovým partnerem bude Vin Diesel
    Autor: Profimedia.cz
    Svalnatého krasavce, který nedávno dostal i svojí vlastní hvězdu na hollywoodském chodníku slávy, si s vlasy snad ani nedovedeme představit.

    "Možná nejsem zas takovej inteligent. Možná ani nejsem takovej hezoun, jak se o mě říká. Ale cool? Jo, to bych řekl. Dost cool!", říká o sobě.

  • Sean Connery

    Sean Connery je podezřelý z daňového úniku.
    Autor: ČTK
    Skotský herec a producent, kterého nejvíc proslavila série filmů agenta Jamesa Bonda, zrál v pozdějším věku doslova jako víno. Opakovaně byl zvolen nejpřitažlivějším mužem světa. V roce 1989 byl ve svých devětapadesáti letech vyhlášen za Nejvíc sexy muže časopisu PEOPLE. O deset let později obdržel Connery titul nejvíce sexy muž století.

     

     

     

     

     

  • Dwayne Johnson

    Dwayne "The Rock" Johnson zářil zelenou barvou při natáčení "Pain and Gain" v Miami.
    Autor: Profimedia.cz

    Tomuhle bývalému zápasníkovi wrestlingu se právem přezdívalo "Skála". Není divu, že si jeho postavy všiml Hollywood a dal mu příležitost ve filmu. Poprvé vás možná zaujal v roli Krále Škorpiona ve filmu Mumie se vrací.

  • Seal

    Seal odmítá to, že by se o děti primárně starala jeho bývalá žena
    Autor: Profimedia.cz
    Jeho zpěv je doslova božský! I když má Seal zjizvený obličej a holou hlavu, vyzařuje z něj obrovské charisma a sexappeal. Není proto divu, že po rozchodu se svojí dlouholetou přítelkyní topmodelkou Heidi Klum, příliš dlouho sám nezůstal.
  • Michael Jordan

    Michael Jordan a Juanita Vanoy
    Autor: ČTK/AP
    Americký profesionální basketbalista je považován za jednoho z nejlepších hráčů všech dob. Letos se ještě před oslavou svých 51. narozenin, které měl 17. února, stal opět otcem. Jeho o patnáct let mladší manželka Yvette Priet porodila dvě holčičky. Že by na těch řečech o testosteronu opravdu něco bylo? S předchozí manželkou Juanitou Vanoy má jeden z nejlepších basketbalistů všech dob a olympijský vítěz z Barcelony čtyřiadvacetiletého Jeffreyho, o dva roky mladšího Marcuse a devatenáctiletou Jasmine.
  • Yul Brynner

    Yul Brynner
    Autor: reprofoto INT

    Pohledný herec s exotickým vzhledem a doktor filozofie Yul Brynner se narodil na ruském ostrově Sachalin. Jeho matka Marousia Blagovidova měla rusko-rumunský původ. Otcem byl Boris Brynner mongolský vědec se švýcarskou krví.

    Do naší paměti se tenhle charismatický plešoun zapsal především díky nezapomenutelné roli pistolníka Chrise v kultovním westernu Sedm statečných. Potkal ho podobný osud jako jeho stejně statečného partnera Steva McQueena z výše zmíněného filmu. Zemřel po tříletém boji s rakovinou plic 10. října 1985 ve svých sedmdesáti letech.

  • Terry O´Quinn

    1967522:gallery:true:trueAmerického herce, kterého znáte asi především ze seriálu Ztraceni, jsem nemohla vynechat. Právě za roli Johna Lockea získal Terry O´Quinn v roce 2007 cenu Emmy pro nejlepšího herce ve vedlejší roli v seriálu. Tahle cena se stala již postaršímu herci vysněnou odměnou za dlouhá léta strávená ne zrovna na výslunní filmového průmyslu.

     

     

  • Telly Savalas

    Telly Savalas, který hrál inspektora Kojaka.
    Autor: Nedělní Blesk – Daniel Černovský a archiv Ireny Hálové
    Kdo by neznal slavného seriálového inspektora Kojaka s jeho záhadným úsměvem. Tahle role pro něj byla skutečně osudová. Zůstal jí věrný až do své smrti. A jedna perlička nakonec. Věděli jste, že byl Telly Savalas dědečkem herečky Jennifer Aniston?

     

  • Stanley Tucci

    Stanley Tucci
    Autor: Wikipedia.org
    Americký herec, režisér, scenárista a producent, podnikatel v gastronomii a držitel ceny Emmy a Zlatého glóbu, patří v současnosti k nejobsazovanějším hercům. Pokud zrovna nenatáčí film, rád se věnuje restauraci v New Yorku, kterou spoluvlastní. Na svém kontě má i několik populárních kuchařek.
  • Kelly Slater

    Sledujte surfařské hvězdy na iSport.cz
    Autor: Archiv Sport
    Přezdívá se mu "Pán vln". Tahle žijící legenda světového surfu si dokonce zahrála v několika epizodách Pobřežní hlídky, i v sexy reklamě společnosti Quicksilver. Jedenáctinásobný mistr světa i bez vlasů vypadá opravdu dobře. Není proto divu, že před pár lety přebral herci Leonardu DiCapriovi brazilskou supermodelku Gisele Bündchen, užil si krátký románek s hollywoodskou superhvězdou Cameron Diaz, které prý nakonec dal kopačky. A v jeho náručí skončila i Pamela Anderson.

Klíčová slova:  pleš, plešoun, vip, sexy
Diskuse ke článku
.