Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Angelina Jolie: Já a režie 50 odstínů šedi? To vážně ne!

O Jolie byl mezi novináři velký zájem
3. dubna 2014 | 16:30

Kolem připravovaného velkofilmu Padesát odstínů šedi se neustále objevují "zaručené drby". Jedním z nich byla také informace, že BDSM pohádku pro dospělé měla původně režírovat krásná herečka Angelina Jolie. Co na to říká ona sama?

I když se film nedávno dotočil a nyní na něm pracuje široký tým střihačů, pořád se debatuje o tom, kdo měl toužebně očekávaný snímek původně režírovat. Karta nakonec padla na Sam Taylor-Wood, ale mluvilo se prý i o talentované herečce Angelině Jolie.

Té prý byla role režisérky nabídnuta ještě dávno před tím, než se vůbec vědělo, že hlavní představitele si střihnou charismatický Jamie Dornan a krásná Dakota Johnson.

Angie však nad touto zprávou jen se smíchem mávla rukou. Pro americký magazín Entertainment Weekly prohlásila se smíchem jen: "Já a Padesát odstínů šedi? To je prostě - prostě..." a myšlenku dokončila jen všeříkajícím smíchem a červenáním.

"Myslím, že kdybych po V zemi krve a medu režírovala ještě něco dalšího, byl by to úplně specifický žánr. Nechápejte mě špatně, jsem strašně zvědavá, co s Padesáti odstíny šedi Sam provede, je prostě úžasná, ale představa, že bych to měla režírovat já je k smíchu. S režií prostě musíte mít vnitřní pocit, že ten příběh dokážete vyprávět lépe, než kdokoliv jiný. ", dodává Jolie pobaveně.

Co si myslíte vy? Byl by příběh Anastacie a Christiana ještě temnější, kdyby ho dostala do rukou tato osobitá herečka, Hlasujte v naší anketě!

Byli byste zvědaví na 50 odstínů šedi pod taktovkou Angeliny Jolie?
58,5%
41,5%
Děkujeme za Váš hlas!
38 hlasů
27 hlasů

 

Autor: brig