Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Gwyneth Paltrow se po deseti letech rozvádí!

Gwyneth Paltrow a Chris Martin se budou rozvádět!
26. března 2014 | 09:55

Oblíbená herečka Gwyneth Paltrow a její manžel, frontman skupiny Coldplay, Chris Martin včera oznámili definitivní rozchod. Po více než desetiletém manželství tedy plánují rozvod, ale kvůli dětem prý zůstanou přáteli.

V jejich manželství to údajně skřípalo už více než rok, ale slavný pár se snažil jejich manželství zachránit. O definitivním odloučení napsala Gwyneth v úterý na svou oblíbenou stránku o zdravém životním stylu. "Se srdcem plným smutku jsme se rozhodli s Chrisem rozejít."

"Dopis na rozloučenou"

Gwyneth a Chris společně sepsali vzkaz pro média: "Oba se navzájem respektujeme a vždy spolu budeme dobře vycházet, akorát budeme žít odděleně." Čerstvě rozešlý pár v dopise zároveň žádá veřejnost o respektování jejich soukromí.

Odloučení manželé budou údajně dál společně vychovávat své dva potomky, dceru Apple (9) a syna Mosese (7). Spokojenost jejich dětí je podle Gwyneth na prvním místě.

Herečka Gwyneth Paltrow chce jako správná matka pro své děti, Mosese (7) a Apple (5), to "nejlepší". Po klasické výuce ve škole je tak každý den budou čekat ještě dvě až čtyři hodiny se soukromým učitelem.
Autor: profimedia.cz