Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

XL modelky říkají: Opravdu není v pořádku hladovět nebo zvracet!

  • 19. března 2014 | 12:00

    Neznám ženu, která by byla spokojená se svojí postavou. Některá má moc velký zadek, jiná zase moc malá ňadra. Základem je ale naučíte se milovat přesně takovou, jaká jste. A třeba pak půjdou kila domů sama. Modelky - boubelky v tom mají jasno!

  • Hayley Hasselhoff

    Hayley Hasselhoff
    Autor: profimedia.cz
    V pubertě jsem svoje křivky nenáviděla, ale když jsem dostala příležitost stát se plnoštíhlou modelkou, naučila jsem se své tělo konečně milovat. Nejen to, jak vypadám, ale i to, jaká jsem!

    Na konci dne se stejně staráme jen o to, abychom se cítily příjemně. A je jedno, jestli máme velikost 36 nebo 48.

  • Tess Munster

    Tess Munster
    Autor: facebook.com
    "Tlustá" je otřesné slovo. To, co pomáhá mně, když o mě někdo mluví jako o tlusté, je vědomí, že já sama si připadám spíš "tvarovaná". Každé tělo má křivky, takže proč by moje mělo být méně krásné? Možná jsem tlustá, ale mám také spoustu jiných kvalit.
  • Crystal Renn

    Crystal Renn
    Autor: profimedia.cz
    Když jsem byla na focení, doslechla jsem se, že celou tu dobu co mi dělali líčení, běhala stylistka po chodbě a řvala do telefonu, že nemůže uvěřit tomu, že bude oblékat TLUSŤOŠKU. Pomyslela jsem si jen: "Už to tak bude, ty krávo."
  • Robyn Lawley

    Robyn Lawley
    Autor: profimedia.cz
    Vzhledem k tomu, že u štíhlých modelek se předpokládá, že mají všechny poruchu příjmu potravy a nejedí nic, vždy mě hrozně pobaví, když se mě lidé ptají, jestli se musím před focením trošku "přejídat" , abych zůstala ve své nadměrné velikosti.  Přijde mi to vtipné. Prostě ráda vařím a jím když mám hlad. Opravdu se nemusím přežírat.
  • Fluvia Lacerda

    Fluvia Lacerda
    Autor: archiv
    Nejlepším výsledkem na mé práci je vědomí, že jsem změnila myšlení mnoha žen, které byly ve svém těle nešťastné. To je pro mě ta nejlepší odměna.
  • Denise Bidot

    Denise Bidot
    Autor: profimedia.cz
    Všechno, co můžu říct je, že ten jediný člověk který vás zdržuje od dosažení vašich cílů jste vy sama. Když uvěříte, uvěří i všichni kolem vás. Buďte pyšná na to, kým jste a jak vypadáte a nikdy se kvůli nikomu jinému neměňte.
  • Ali Tate

    Ali Tate
    Autor: facebook.com
    Pravá krása vychází z myšlenky změnit se nezávisle na tom, co kdo považuje za standard krásy, ale na základě toho, jaká jste a jakou chcete být kvůli sobě samotné. Jedině tak se stanete skutečně sebevědomou, silnou ženou.
  • Emme

    Emme
    Autor: profimedia.cz
    Pravé sebevědomí vychází zevnitř. A je opravdu báječné a sexy.
  • Whitney Thompson

    Whitney Thompson
    Autor: profimedia.cz
    Mým největším přáním je stát se vzorem pro malé holčičky, aby měly ke komu vzhlížet. Jsem tu, abych bojovala proti poruchám příjmu potravy a aby zaznělo, že opravdu není v pořádku hladovět nebo zvracet.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.