Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Daniel Radcliffe má vlasy jako hippie! Proboha proč?

Harry Potter je k nepoznání!
25. února 2014 | 14:00

Představitel Harryho Pottera, Daniel Radcliffe si během přebírání ceny za nejlepší herecký divadelní výkon postěžoval na své dlouhé vlasy. Svěřil se, že péče o ně je pro něj doslova noční můra. A proč se z něj vlastně stal "vlasáč"?

Britský herec Daniel Radcliffe si nechal prodloužit vlasy kvůli roli v nové filmové verzi slavného Frankensteina a je z toho přímo zoufalý. "Je mi jedno, že v dlouhých vlasech vypadám divně, ale není mi jedno, že se o ně musím starat," směje se Daniel. Poté dodal, že nechápe muže, kteří si nechávají vlasy narůst dobrovolně.

Daniel ještě s krátkými vlasy.
Autor: profimedia.cz

Otravné fénování

Během natáčení se mu prý o kadeře starají profesionálové, ovšem doma si s nimi musí poradit sám a to nezvládá. "Nesnáším, kolik času mi zabere jen pouhé sušení vlasů po mytí," stěžuje si Daniel. Jedinou výhodou nového účesu je prý to, že ho lidé na ulici nepoznávají.

Profesionál

Daniel už dávno není pouhá dětská hvězda, ale opravdový profesionál. Pro svou práci je ochotný se velmi obětovat a to nejen, co se vlasů týče. Například loni se naplno věnoval natáčení filmu v Americe a hraní divadla v Londýně a to ho málem stálo zdraví. Byl na pokraji sil a musel si dokonce vzít dovolenou, což dělá jen velmi zřídka.