Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Neuvěřitelné! Dospělý muž je posedlý vzhledem Justina Biebera

31. ledna 2014 | 12:00

Toby Sheldon (33) je posledních 5 let posedlý vzhledem pubertálního zpěváka Justina Biebera. Za svou touhu vypadat jako on utratil v přepočtu přes 2 miliony korun.

Toby Sheldon je americký hudebník, který se fanaticky zamiloval do zpěváka Justina Biebera (19). Svou hudbu se snaží co nejvíce přiblížit té Justinové, ale to mu nestačí. Chce vypadat jako on! Toby se zkrátka společně s miliony mladých dívek zamiloval do "sladkého" Biebera.

Strach ze stárnutí

Spouštěčem posedlosti byl údajně Tobyho strach ze stárnutí, který vyústil v to, že by chtěl vypadat jako mladý zpěvák. Podstoupil tedy několik estetických úprav, mimo jiné obličejové výplně, snížení brady, úpravu očních víček a finančně velmi náročnou transplantaci vlasů.

Toby Sheldon posedlý vzhledem Justina Biebera
Autor: profimedia.cz

Posedlost

Jakmile měl Toby "vylepšený" účes, který je podle něj totožný s tím Justinovým, rozhodl se, že chce být zpěvákovi ještě podobnější. Odstartoval tedy vlnu úprav svého obličeje. "Hned jak se Justin proslavil, věděl jsem, že chci vypadat jako on", říká posedlý Sheldon.

Konec operací

Toby už má zřejmě s operacemi utrum, protože lékaři odmítli jakékoli další estetické a plastické úpravy, dokud mladíka nevyšetří psychiatr. Toby ovšem tvrdí, že je psychicky zdravý a se svým vzhledem je teď nadmíru spokojený. A jak se líbí vám?

Toby Sheldon před a nyní.
Autor: profimedia.cz