Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Boty Carrie: První fotky nové kolekce Sarah Jessicy Parker

29. ledna 2014 | 17:30

Chtěla byste mít boty jako Carrie Bradsaw? A co takhle boty inspirované Carrie, navržené Carrie a nazvané Carrie? Její představitelka, herečka a módní ikona Sarah Jessica Parker totiž konečně odtajnila jak vypadá její vůbec první kolekce bot. a je dokonalá!

Boty jako vášeň

Těžko si můžete novinářku Carrie, z celosvětově milovaného seriálu produkce HBO Sex ve městě, spojovat s něčím jiným, než právě s botami. Carrie jich měla desítky, možná stovky a když jí v jednom z dílů kamarádka Miranda spočítala, kolik za ně už utratila, šli na ni mdloby.

Když se tedy Sarah Jessica Parker konečně rozhoupala, že navrhne vlastní kolekci bot, inspirací ji nemohl být nikdo jiný, než právě seriálová postava a velká milovnice střevíčků luxusních značek jako Jimmy Choo, Dolce Gabbana a především Manolo Blahnik, kterého právě seriál vynesl do pomyslných návrhářských nebes.

boty SJP
Autor: archiv firem

Bota jménem Carrie

Jedny boty dokonce nesou název "Carrie", jako pocta roli, která ze Sarah udělala skutečnou hvězdu. Inspiraci pro svojí první kolekci, která zahrnuje také pár kabelek a kabátek, čerpala Sarah všude možně.

Právě tento model střevíčků nese název Carrie
Autor: archiv firem

"Když jsem boty navrhovala, inspirovaly mě například mašle, kterými jsem si svazovala vlasy jako malá holčička nebo samozřejmě celé módní zázemí seriálu Sex ve městě. V mé kolekci ale najdete například také prvky klasického stylu pozdních sedmdesátých a raných osmdesátých let.", říká Sarah Jessica Parker a dodává: "Věřím v kvalitu materiálů a nadčasovost designu. Proto jsem tuto kolekci stvořila s vírou, že ji ženy budou nosit několik let, nezávisle na módních trendech."

boty SJP
Autor: archiv firem

Zamilujete se také?

Nová kolekce bot SJP bude v prodeji od 28. února a seženete ji exkluzivně pouze v síti amerických obchodů Nordstorm. Pokud ale toužíte po botách od milované Carrie, nezoufejte! Nordstorm bude kolekci nabízet i ve svém internetovém obchodě, který zasílá i do České republiky. Ceny bot budou začínat na 195 dolarech (asi 3 900 Kč) a za nejdražší pár zaplatíte 458 dolarů (asi 9 900 Kč).

Takto probíhalo focení nové kolekce SJP
Autor: reprofoto YouTube

Nejnovější fotky většiny modelů z nové kolekce naleznete v naší fotogalerii. Vybrala byste si ty pravé pro vás?

Autor: brig