Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šokující přiznání Victorie Beckham: Šikanovali mě a ponižovali!

28. ledna 2014 | 09:00

Prošla si peklem. Kvůli svým netradičním zálibám totiž Victoria Beckham (39) mezi své vrstevníky nikdy nezapadla. A děti umějí být hodně zlé. Nevěříte?

"Spolužáci mi vyhrožovali, že mě po škole zmlátí, a honili mě celou cestu domů. Období strávené ve škole bylo strašné, opravdu strašné," prozradila nejmladší členka bývalé populární dívčí skupiny Spice Girls už dříve.

Teď se zpěvačka, návrhářka a manželka Davida Beckhama Victoria, rozhodla poodhalit víc ze svého soukromí. V rozhovoru pro španělskou mutaci magazínu Vanity Fair se svěřila, co za tím vlastně bylo.

Victoria Beckham se synem Brooklynem
Autor: profimedia

"Snila jsem o tom, že se jednou dostanu na jeviště. No byla to náročná část mého života. Šikanovali . Nikam jsem nezapadala...," zavzpomínala a dodala:

"Byla jsem ambiciózní, hodně jsem se snažila, respektovala jsem učitele a pravidla. Po škole jsem navštěvovala hodiny tance a zpěvu, zatímco ostatní děti chodily tajně kouřit a dělaly jiné, tomu podobné věci. Tvářily se, že jsou cool, ale jsem nebyla jako oni."

Možná právě tyhle nepříjemné zkušenosti z dětství způsobily, že se Victoria téměř nesměje. Jakoby postrádala jakýkoliv cit, neměla emoce. Kvůli věčně neutrálnímu výrazu se jí dokonce přezdívá "ledová královna".

Snad jí tedy pomůže, že se o nepříjemné zážitky z dětství podělila s celým světem.