Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

George Clooney je na prodej! Rande s ním vás přijde na 200 Kč

25. ledna 2014 | 08:45

Sníte tajně o tom, že jednou stanete po boku neulovitelného a charismatického George Clooneyho? Teď se vaše sny mohou stát skutečností. George se totiž rozhodl, že si ho můžete "koupit". Tou šťastnou ale může být jen jedna.

V čem spočívá Georgeova náhlá potřeba dát si rande na slepo? Je to podpora projektu Satellite Sentinel Project, který z peněz darovaných veřejností plánuje umístit satelity nad území Súdánu a monitorovat tamější porušování lidských práv a svobod.

Rande s hollywoodským proutníkem vás přitom nevyjde vůbec draho. Lístek do tomboly pořídíte za pouhých 10 dolarů, tedy v přepočtu asi 200 korun českých.

Za tuto směšně nízkou cenu obdržíte luxusní zpáteční letenku do New Yorku pro dvě osoby,vstup do zákulisí noční show Davida Lettermana, VIP vstupenku na premiéru Clooneyho nového filmu Památkáři, na který se dostanete po červeném koberci a samozřejmě VIP vstupenku na filmovou afterparty, kde budete jako čestný host George Clooneyho. A to vše absolvujete s charismatickým hercem po vašem boku. Vše, co musíte udělat, je jen být vylosováni.

Georgi Clooneymu
Autor: ČTK, EPA, Reuters, SCAN
I kdyby se vám ovšem nepodařilo trefit první cenu, nezoufejte. Když si totiž koupíte víc lístků naráz, nejen že zvýšíte svoje šance na výhru, ale také dostanete slevu na každý lístek a obdržíte speciální dárek. Při nákupu 200 a více lístků vás tak jeden vyjde na 5 dolarů (asi 100Kč) a obdržíte kytici s věnováním podepsaným Georgem.

Clooney ale rozhodně není prvním a jediným hercem, který se osobně propůjčil dobré věci. Na stejném serveru, který pořádá jeho aukci máte množnost vyhrát také řízení tanku a lekci posilování s Arnoldem Schwarzeneggerem nebo exkluzivní prohlídku Skywalker Ranch, který jinak není přístupný pro veřejnost a kterým vás osobně provede samotný režisér Hvězdných válek - Geoge Lucas.

Autor: brig