Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Těhotná Gwen Stefani se doslova ztrácí před očima!

23. ledna 2014 | 11:10

Každá z nás doufá, že v těhotenství moc nepřibere. Jak ale poznat rozdíl mezi hlídáním si linie a hazardováním ze zdravím sebe i potomka? Například tak, že nebudete vypadat jako Gwen Stefani (43).

Krásné zpěvačce by její sexy figuru mohl kdekdo závidět. Pár týdnů před porodem třetího potomka by však Gwen Stefani měla vypadat trochu jinak, než jako proutek s balonem pod tričkem.

I přestože Gwen přejeme její vůli nepřejídat se během těhotenství a udržet si váhu, bojíme se, že v tomto případě už zpěvačka vážně riskuje. Podle nejnovějších studií americké reprodukční a porodní kliniky by totiž velmi hubené ženy měly v těhotenství přibrat nejméně 15 kilogramů. Těm obézním by přitom mělo stačit asi 7 kilogramů.

Do tohoto údaje spadá samozřejmě váha dítěte, plodové vody i placenty. Pokud tedy již žena má nějaké zásoby energie, není nutné, aby v těhotenství příliš přibírala.

...
Autor: twitter.com/gwenstefani
Velmi hubené dámy jako Gwen ale nemají z čeho čerpat větší množství energie, k jehož výdeji v těhotenství dochází a mohlo by se snadno stát, že u Gwen dojde až k celkovému vyčerpání organismu. Což může samozřejmě ohrozit jak ji, tak její nenarozené miminko.

Navíc to, že se Gwen Stefani v pokročilém stádiu těhotenství není ochotna vzdát ani jehlových podpatků a kožených kalhot, je pro nás také trochu zarážející. Od zkušené maminky dvou (a v brzké době tří) dětí bychom zkrátka čekali trochu zodpovědnější chování.

Autor: brig