Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tomu neuvěříte! Tyhle krásky letos oslaví padesátiny

  • Věřili byste, že těmhle kráskám bude letos padesát?
    21. ledna 2014 | 06:00

    Jsou krásné, mají šarm a nepostrádají sexapeal. Co na tom, že jim už nikdy nebude -cet. Do kapsy by často strčily i o generaci mladší kolegyně. A to i přes to, že letos oslaví už své padesáté narozeniny. Dámy, inspirujte se!

  • Sandra Bullock

    Sandra Bullock má dům na ostrůvku
    Autor: Archiv Blesku
    Nestárnoucí Pretty Woman, která se narodila 26. července 1964 v Arlingtonu ve Virgini, je jednou z nejžádanějšího hollywoodských hereček. Možná i proto, že stále vypadá na třicet. Padesátku by jí rozhodně nikdo nehádal.

    To vše prý jen díky vyváženému jídelníčku a pravidelnému pohybu. Třikrát týdně cvičí ve fitness pod vedením známého trenéra Edena Paula. "Chodím také na pilates, kickbox a hlavně jezdím na kole," prozradila tajemství dokonalé postavy.

    Popularitu Bullock získala v polovině 90. let 20. století snímky jako Demolition Man, Nebezpečná rychlost nebo Zatímco jsi spal, za který získala nominaci na Zlatý glóbus. Další nominaci na tuto cenu si vysloužila za roli ve snímku Návrh. V roce 2010 získala Oscara i Zlatý glóbus díky filmu Zrození šampióna. A letos si vysloužila nominaci na Oscara za ženský herecký výkon v hlavní roli ve snímku Gravitace.

  • Teri Hatcher

    Teri se snaží udržet si mládí všemi způsoby.
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka, která ztvárnila roli Bond girl Paris Carver v osmnácté bondovce Zítřek nikdy neumírá z roku 1997, se narodila 8. prosince 1964.

    Kráska se ale proslavila především díky seriálu Zoufalé manželky. Právě tenhle seriál vynesl Teri Hatcher na vrchol. Její ztvárnění rozvedené matky, Susan Mayerové, dokázalo, že v Americe byla postava Susan často zmiňována jako nejoblíbenější "zoufalka".

  • Elle Macpherson

    Modelka Elle Macpherson
    Autor: profimedia.cz
    Australská modelka, která se narodila 29. března 1964, se i v padesáti letech může chlubit dokonalou postavou, která jí vynesla přezdívku "The Bodie", v překladu "Tělo".

    A na své bezchybné tělo zřejmě "sbalila" miliardáře Jeffreyho Soffera, kterého si nakonec v srpnu loňského roku na ostrově Fidži vzala.

  • Calista Flockhart

    Přirozený make-up a upravený účes udělaly z Calisty Flockhart něžnou krásku
    Autor: profimedia.cz
    Seriálová Ally McBeal se narodila 11. listopadu 1964 ve Freeportu v Illinois. Právě díky roli právničky se stala slavnou. Seriál okamžitě obletěl celý svět, stal se skoro kultovním a byl oceněn mnoha cenami.

    Už během natáčení seriálu se stala novým symbolem půvabu díky dívčímu a mladistvému vzhledu. A zdá se, že ten se plavovlasé herečce daří udržet i po letech.

  • Monica Bellucci

    Černá barva, krajky a luxusní šperky: ta pravá Itálie podle Monicy Bellucci.
    Autor: profimedia.cz
    Italská supermodelka a herečka se narodila 30. září 1964. Nestárnoucí kráska se loni po 18 letech rozešla s francouzským kolegou Vincentem Casselem, se kterým má dvě dcery.

    Její vzhled a dokonalou sexy postavu jí mohou závidět o polovinu mladší ženy. Monica ale tvrdí, že na tom nepracuje nijak tvrdě, jak to dělají její kolegyně. "S mým stylem života není možné, abych cvičila. Vstávat v 5 ráno a jít do tělocvičny a být tam do šesti? Nemožné. Místo chození do fitka se oblékám do černé. Je to praktické a mnohem pohodlnější," prozradila své tajemství.

  • Courteney Cox

    Courteney vypadá na svůj věk stále skvěle
    Autor: Profimedia.cz
    Americká reklamní, filmová a seriálová televizní herečka, producentka a modelka se narodila 15. června 1964 v Birminghamu v Alabamě. Monice ze seriálu Přátelé by padesátku asi nikdo nehádal. S přibývajícími roky snad vypadá stále lépe.

    Nic ale není zadarmo. Courteney totiž na sobě pracuje čtyřikrát týdně se slavnou trenérkou celebrit Tracey Anderson, která jí dává pořádne do těla.

  • Bridget Fonda

    Bridget Fonda
    Autor: Shutterstock.com
    Vnučka nezapomenutelného Henryho Forda a neteř herečky Jane Fonda se narodila 27. ledna 1964. Za svou bohatou kariéru získala jedno ocenění, byla dvakrát nominována na Zlatý glóbus, a třikrát na další prestižní filmové ceny.

    V roce 2003 se provdala za hudebního skladatele Dannyho Elfmana, který je dvorním skladatelem Tima Burtona, a o dva roky později se jim narodil syn. Bridget se od své svatby neobjevila v žádném novém filmu, a návrat na filmové plátno či televizní obrazovku bohužel ani neplánuje.

  • Courtney Love

    Love je známá svými skandály, tentokrát jí to vyšlo draho
    Autor: ČTK
    Vdova po frontmanovi skupiny Nirvana, Kurtu Cobainovi, se narodila 9. července 1964 v San Franciscu do rodiny hippies.
    Divoká rokerka je pověstná svými obrovskými váhovými výkyvy a alkoholickými i drogovými excesy.

    Potížistka má prý ale dokonalý recept na omlazovací kúru a perfektní vizáž. Podle ní vypadá žena nejlépe tehdy, když si dopřeje dostatek kvalitního sexu. Sama prý po něm vždycky prý celá září. "Nejlépe vypadám po dobrém sexu, my všichni vypadáme," prohlásila v jednom z rozhovorů pro magazín Elle.

  • Mary-Louise Parker

    Mary-Louise Parker
    Autor: Shutterstock.com
    Americká herečka, která se narodila 2. srpna 1964 ve Fort Jackson v Jižní Karolíne, je živoucím důkazem, že i v padesáti můžete mít božskou postavu. Předloni proto Marie-Louise nezaváhala a nechala se úplně nahá zvěčnit na fotografii pro časopis Esquire.

    Kráska má na svém kontě desítky filmů. Zahrála si například s Brucem Willisem ve filmu Red, objevila se také Hannibalovské sérii ve filmu Červený drak, proslavil ji však snímek Smažená zelená rajčata z roku 1991.

  • Michelle Obama

    Elegantní Michelle Obama má z podobných akcí na veřejnosti řadu sportovních fotek
    Autor: Profimedia.cz
    První dáma Spojených států amerických17. ledna padesátiny oslavila. Michelle je známá svým aktivním přístupem k životu. Aerobic, fitness, jízda na kole - nic z toho jí není cizí. A chce být "šik" ženou i po padesátce.

    Jak ale prozradila v jediném rozhovoru, který před kulatinami dala časopisu People, chce teď své cvičení zacílí na lepší rovnováhu a pružnost. "Posunu se od zaměření na tuková ložiska, i když to je stále hodně důležité, tedy od náročného kardia a běhu, k věcem jako jóga, které mě udrží ohebnou," řekla.

Klíčová slova:  50. narozeniny, vip, celebrity
Diskuse ke článku
.