Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nejkrásnější muž světa? Neznámý Tom Hiddleston porazil Orlanda Blooma!

20. ledna 2014 | 14:00

Podle čtenářů zahraničního magazínu Hello! je nejatraktivnějším mužem současnosti britský herec, Tom Hiddleston (32). Nechal za sebou takové hvězdy jako je Orlando Bloom či Johnny Depp. Seznamte se!

Toma si lidé zamilovali především díky rolím ve filmech Avengers a Thor. V budoucnu se můžeme těšit hned na několik filmů, ve kterých si Tom zahraje. Nabídky se totiž jen hrnou. A není jen úspěšným hercem, ale i lamačem ženských srdcí. Ty si ho totiž zvolily jako nejkrásnějšího muže současnosti.

Koho porazil?

Na druhém místě v žebříčku se umístil slavný krasavec, Orlando Bloom, který se teď převážně věnuje divadlu. Dalším poměrně neznámým hercem je Eddie Redmayne, který se umístil na třetím místě.

Čtvrtou příčku obsadil bývalý model, Jamie Dornan, který si zahraje sexuchtivého milionáře Christiana Greye ve filmovém zpracování Padesát odstínů šedi.

Pátý skončil Hugh Dancy, kterého můžeme znát například z filmu Černý jestřáb sestřelen nebo seriálu Hannibal. Jeho manželka, herečka Claire Danes může být na svého muže náležitě pyšná.

Do top desítky se ještě dostal švédský princ Carl Philip, britský princ Harry, nestárnoucí Johnny Depp, zpěvák Olly Murs a herec Bradley Cooper, který byl před třemi roky zvolen magazínem People za nejvíce sexy muže planety.

Prohlédněte si zvolené krasavce v naší galerii. Který se líbí vám?