Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Johnny Depp je zasnoubený! Vanessa musí zuřit

15. ledna 2014 | 14:00

Přestože je to už více než půl roku, co se slavný hollywoodská pár Johnny Depp (50) a Vanessa Paradis rozešli, pořád je podle nás dost brzo na to, aby byl Johnny zasnoubený. Jenomže to vypadá, že se konečně našla žena, která ho k oltáři dotlačí!

Situace je o to pikantnější, že charismatický herec se do ženění nikidy zrovna dvakrát nehrnul. Jistě si tedy dokážete představit, jak se musí Vannesa Paradis matka Johnnyho dětí, která s ním na psí knížku žila čtrnáct let, cítit.

Krásná Amber Heard ale Johnnymu zřejmě učarovala natolik, že se bez rozmyslu rozhodl požádat ji o ruku. Nebo se bojí, že by mladá herečka nemusela projevovat tolik trpělivosti a pochopení jako jeho ex-přítelkyně?

Amber Heard a Johnny Depp na premiéře Rumového deníku.
Autor: ČTK
Zpráva o hercově zasnoubení se do médií rozšířila ihned poté, co se právě Amber včera objevila v restauraci na večeři se svojí kamarádkou a dávala si moc dobrý pozor na to, aby fotografové nezahlédli ani kousek její levé ruky. Na prsteníčku se jí totiž blyštil nový šperk, nápadně připomínající zásnubní prsten.

Amber si dokonce při odchodu z restaurace počkala na personál, který jí otevřel dveře od auta. Ruku ale nakonec stejně neuhlídala a spekulace teď neberou konce. Je amber opravdu zasnoubená s Johnny Deppem? My si myslíme, že ano, ale na oficiální vyjádření si bohužel budeme muset ještě počkat.

Autor: brig