Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jennifer Lawrence je všem pro smích: Její šaty parodují po celém světě!

15. ledna 2014 | 09:30

Herečka Jennifer Lawrence oblékla na slavnostní předávání cen Zlaté Glóby róbu od Diora. Při výběru nadýchaných šatů netušila, že rozpoutají takový poprask. Na sociálních sítích se totiž lidé začali balit do prostěradel a peřin a Jennifer parodují.

Talentovaná herečka, Jennifer Lawrence (23) sklízí jeden úspěch za druhým. Loni získala Zlatý Glóbus i Oscara za film Terapie láskou a letos Zlatý Glóbus za roli ve filmu Špinavý trik.

Královna trapasů

Vedle svého hereckého talentu je také královnou trapasů. Na předávání filmových cen si loni roztrhla šaty a později na Oscarech pro změnu zakopla při cestě na pódium. Ani letos se trapasu nevyhnula. Terčem posměchu se staly její šaty.

Sarah Skar Karlan se mezi "šťouraly" ihned připojila.
Autor: instagram


"Milý" kolega

Vlnu spustil herec Colton Haynech, který den po Zlatých Glóbech "postnul" na svůj Instagram fotografii, na které paroduje Jennifer. Její róbu od Diora nahradil peřinou, kterou převázal černou stuhou.

Vlna

Pozadu nezůstali ani "obyčejní" uživatelé sociálních sítích, jako třeba Sarah Skar Karlan, která na svůj Twitter ihned po Coltonovi také přidala parodující fotografii.

A aby toho nebylo málo, Jennifer je pro smích i "zvířecí říši", respektive jejím páníčkům. Američanka Christie Marchese omotala do bílého hadru svého psa  a přidala komentář: "Můj pes nadevše miluje Jennifer Lawrence."

Mazlíček Christie Marchese se na chvíli proměnil v Jennifer Lawrence.
Autor: instagram