Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Enrique Iglesias: Můj penis je mou nejhorší vadou

6. ledna 2014 | 14:00

Jesli je na slavném zpěvákovi něco, co jeho dlouholeté  ex-partnerce Anně Kournikové nejspíš chybět nebude, pak je to "chlouba" v Enriqueových kalhotách. On sám se totiž nechal slyšet, že vůbec není o co stát.

Je to víc, než jste potřebovali vědět? Pak vězte, že Enrique se v rozhovoru pro magazín New York Post nezastavil pouze o suché informace, ale vykreslil novinářům i barvité detaily svého klína. Jak k tomu došlo?

Na Adama

Enrique a Anna Kurniková se v roce 2013 rozešli po dvanáctilétém vztahu.
Autor: profimedia.cz
Poté, co se Enrique a nejkrásnější tenistka všech dob - Anna Kourniková po dvanácti letech partnerství rozešli, odjel charismatický zpěvák truchlit do Miami, kde se podle všeho oddával své velké vášni - plavání jen tak, jak ho Bůh stvořil. Ovšem samozřejmě pouze v případě, že poblíž nebyl žádný paparazzi.

To je celkem pochopitelné, protože nikdo z nás by nebyl šťastný, kdyby se na obálkách magazínu ocitl bez jediného kousku oblečení. Enrique však nechtěl ani prozradit kam se chodí v Adamově rouše koupat. Proč?

Enriqueho "chlouba"

Enrique Inglesias svou nejhorší vadu prý ukrývá v kalhotách!
Autor: shutterstock.com
"Kde se koupu, vám říct nemůžu. Zruinovalo by mi to kariéru. Pravdou totiž je, že se vůbec nemám čím chlubit.", řekl Enrique zvědavým novinářům a sdílně pokračoval: "Svou nejhorší vadu totiž nosím od pasu dolů.  Tedy, ve skutečnosti není nejhorší, spíš trochu zahnutá."

No, Enrique zřejmě moc dobře ví, že na velikosti nezáleží a že má na svém těle, duši a kontě spoustu jiných předností, které jeho údajně nepovedený penis vyvažují. ale i tak se těšíme na to, až nám zase ochotně něco prozradí.

Autor: brig