Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tajemství Daniela Radcliffa: Depiloval si nohy

Daniel Radcliffe si kvůli rolím užil své.
2. ledna 2014 | 14:10

Herec Daniel Radcliffe (24), kterého proslavila role čarodějnického studenta Harryho Pottera, musel kvůli své slávě přežít hned několik trapných momentů.

Herec, který začal natáčet už v 11 letech, původně vypadal jako malý hošík, který neumí ani do pěti počítat. Jenže během natáčení filmařům chlapec dospěl a dostal. Pubertální projevy a mutování by až tak nevadilo, jenže milému Danielovi narostlo pěkné ochlupení.

Malý Harry zmužněl!
Autor: profimedia.cz
Chlupy musí dolů

Během natáčení druhého dílu série o Harrym Potterovi, došlo na scénu, kdy si musel Daniel vyhrnout nohavici kalhot, aby ukázal, že mu chybí ponožka. Jeho lýtko ale vypadalo jako noha statného dřevorubce a ne jako lýtko dvanáctiletého hocha. A tak došlo na nejhorší, chlupy musely pryč.

„Ve 12ti jsem byl chlupatý jako chlap, nikdo by neuvěřil, že je to noha malého kluka. A tak mi museli nohu od kotníku nahoru oholit,“ svěřil se v jednom z rozhovorů mladý herec.

Tohle ale nebyla jediná zkušenost s depilací, kterou slavný herec podstoupil kvůli roli. Nedávno přiznal, že kvůli divadelní hře Equus si musel nechal depilovat zadnici.