Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Orlando tají novou lásku: Nechce, aby Miranda dělala scény!

Liv Tyler a Orlando Bloom se jistě zařadí mezi nejkrásnější páry Hollywoodu.
13. prosince 2013 | 14:00

Rozpad manželství Orlanda Blooma a Mirandy Kerr přišel letos v říjnu jako blesk z čistého nebe. Přesto se z něj ale oba rodiče malého Flynna (2) evidentně velmi rychle otřepali.

Zatímco Miranda se vrhla do náruče australského miliardáře Jamese Peckera, Orlando zalovil ve vodách, které jsou mu důvěrně známé. Novou láskou herce s krásnou tvářičkou je totiž jeho herecká kolegyně a dcera známého frontmana skupiny Aerosmith - Liv Tyler.

Elf + elfka = VSL

Orlando a Liv se samožřejmě znají už velmi dlouho. Ostatně na plátně se spolu potkali už v roce 2001 při natáčení fantasy velkofilmu Pán Prstenů:Společenstvo prstenu.

Arwen a Legolas
Autor: New Line Cinema
Zatímco Liv, jako přenádherná elfka Arwen, měla ve filmu oči jen pro Aragorna a elf Legolas, v podání Orlanda, se staral spíš o svůj luk, než o ženy, vypadá to, že po dvanácti letech od premiéry filmu skončí elfské duo ruku v ruce. Tedy alespoň v realitě.

Bez skandálu, prosím!

Orlando Bloom
Autor: shutterstock.com
Orlando a Liv jsou podle jejich společného přítele zamilovaní jako dva puberťáci. Kdykoliv můžou, hledí si romanticky do očí, drží se za ruce a špitají si sladká slůvka do ouška. Na oficiální oznámení vztahu před médii se však hned tak nechystají. Proč?

"Miranda a Orlando se teď ze všech sil snaží nevyvolávat na veřejnosti scény a nadávat bulváru příležitost k tomu, aby byl jejich rozvod neustále propíraný.", svěřil se zdroj z okolí slavného ex-páru. Otázka je, jestli samotný rozvod k dostatku pozornosti nestačí.

Tu ne! Je až moc pěkná!

Liv Tyler
Autor: ČTK
Proč se Orlando s Liv tají, když Miranda má už dávno oči jen pro miliardáře Jamese? Údajně by tím důvodem mohl být jeho strach z Mirandiné reakce. Nikoho by totiž dvakrát nepotěšil fakt, že váš ex začal randit s takovou kráskou, jako je právě Liv Tyler.

Přesto by to měla být spíš Liv, kdo by se měl bát. Orlando se totiž své rodiny hned tak nevzdá a díky synovi, který je pro něj vším, tráví v přítomnosti své exmanželky velmi velké množství času. Jako například nedávné oslavy dne Díkůvzdání, nebo nadcházející Vánoce. Jak dlouho to bude Liv velkoryse tolerovat, to ovšem ukáže až čas.

Autor: brig