Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Konec války? Brad Pitt a Jennifer Aniston spolu zase mluví!

S bývalou manželkou, krásnou Jennifer Aniston, si už zase rozumějí.
5. prosince 2013 | 17:00

Neuvěřitelné se stalo skutečností! Po osmi letech od rozvodu si Jennifer Aniston (44) znovu našla cestu ke svému bývalému manželovi. V Bradovi Pittovi (49) teď hledá oporu. Co na to asi říká Angelina?

 

Rozchod herců po pěti letech manželství byl hodně bouřlivý. Když se v roce 2005 Jennifer dozvěděla o manželově románku s kolegyní, okamžitě vyhodila Pitta ze společného domu v Beverly Hills.

Do té doby byli přitom považováni za příkladný hollywoodský pár. Manželskou idylku ale narušila Angelina Jolie (39). Pitt zřejmě nedokázal sex appealu své herecké kolegyně odolat.

A jak už to tak bývá, neprobíhal ani jejich rozvod zrovna idylicky. Jennifer pak dlouho nechtěla Brada ani vidět, natož s ním mluvit. Teď je však všechno jinak. Kvůli problémům se svým snoubencem Justinem Therouxem (42), kterými si v poslední době prochází, zřejmě hledá spřízněnou duši.

Brad si dlouho nemohl vybrat, tak si Angelina léčila ego s jinými
Autor: Profimedia.cz

"Brad ji zná pravděpodobně lépe než kdokoli jiný na světě. Je jako její ochránce. Když měla nedávno těžké období, rozhodl se, že jí zavolá," prozradil blízký zdroj z hereččina okolí portálu showbizspy.com.

"Mají jeden druhého na rychlé volbě. Nejdříve si vyměnili pár zdvořilostí a pak se jí Brad zeptal, jestli je v pořádku. Tím se otevřely zátarasy. Jen si mu vylila srdce a vyprávěla Bradovi o všech svých problémech," dodal.