Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hořké tajemství Alana z Dva a půl chlapa: Je skoro plešatý

26. listopadu 2013 | 11:21

Hlavu mu pokrývá jen řídké chmýří. Bujná kštice už dávno vzala za své. Populární komik Jon Cryer (48), kterého známe především jako Alana Harpera ze sitkomu Dva a půl chlapa, se se svými komplexy svěřil v nedávném televizním rozhovoru. Neuvěříte, jak hustý porost na jeho hlavě denně vzniká.

"Moje vlasy jsou jen skutečně dokonale propracovanou iluzí," prozradil nedávno Jon v populární televizní talk show moderátorovi Conanu O'Brienovi.

"Jde o práci několika úžasně talentovaných profesionálních maskérů a vizážistů. Je opravdu úžasné, co všechno dokážou. Díky nim nemusím nosit nic na hlavě," dodal oblíbený komik.

Ani ne padesátiletý herec přišel o vlasy během relativně krátké doby. Proč, to nikdo netuší. Vliv na vznik pleši má samozřejmě dědičnost, ale i hladina testosteronu, stres či nevhodná výživa.

Během let přišel Jon o většinu svých vlasů.
Autor: profimedia.cz

Jon prozradil i to, jak tahle dokonalá optická "iluze" vlastně vzniká. I když zrovna příjemné mu to očividně nebylo. Pokud vás napadlo, že jde u paruku, jste na obrovském omylu.

"Je to skutečně dlouhý a komplikovaný proces, který začíná něčím, co se podobá krému na boty. Pokryjí vám tím celý povrch lebky. V podstatě je to jen barva a tu vám takovým speciálním válečkem rozetřou na kůži," popsal herec vznik svého dokonalého "účesu".

"Pak už se jen musíte rozhodnou, jestli chcete celého Travoltu i s vyplněnou přední částí. Nakonec vám na to z takové slánky jen nasypou nějaký prášek," dodal se smíchem. Nepřímo tak zřejmě vyzradil tajemství mnoha "vlasatých" padesátníků.