Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zpověď prostitutky: Sex s Biebrem byl naprostá bomba!

Justin vítězí na všech frontách - v dívčích srdcích i v jejich peřinách.
22. listopadu 2013 | 09:30

Říkáte si, že člověk kterého milují pubertální slečny po celém světě, nemá za potřebí za sex platit. Chyba! Justin Bieber má evidentně zálibu v prostitutkách. Pro příště by si ale mohl vybrat nějakou, která bude diskrétnější.

Justinu Biebrovi se na turné v Jižní Americe lepí smůla na paty. Nejdříve ho paparazzi přistihli, jak prchá z nevěstince a pak ho fanoušek během vystoupení trefil plastovou lahví.

Rozmazlená celebritka

Justin Bieber pod prostěradlem prchá z nevěstince.
Autor: profimedia.cz
Naštvaný Bieber ukončil koncert zhruba v polovině, protože mu je zřejmě úplně ukradené, že brazilské dívky musely na lístky šetřit i několik měsíců a vydal se odreagovat do hotelového pokoje s dvěma dívkami, nápadně podobnými pracovnicím z inkriminovaného nevěstince. V hotelu se pak choval takovým způsobem, že z něj byl po několika upozorněních vyhozen, i s oběma slečnami.

A aby toho nebylo málo, rozhodla se jedna z prostitutek promluvit, jak si v její posteli Justin vlastně vedl a na důkaz svých slov se podělila dokonce i o video. No, tomu se říká perný týden!

Upovídaná profesionálka

Justin je idol mladých dívek
Autor: profimedia.cz
Možná chce mít jistotu, že bude sex podle jeho představ, možná už neví za co utrácet. Prostitutka z brazilského domu lásky byla každopádně blahem bez sebe. Svěřila se, že je "belieber", tedy Justinova velká fanynka a zmínila, že video sice zachycuje Biebra jenom jak spí, ale že to rozhodně není to jediné, co spolu dělali.

Jak se ale do Biebrova nového hotelového pokoje  dostala? Sám velký zpěvák si ji a jejích deset kamarádek vyhlídl  v nočním klubu Le Palace a přivezl je do hotelu. Tam jim ochranka zabavila kabelky a telefony, ale svoji práci evidentně trošku odbyla, protože jeden telefon se dámám přeci jen propašovat podařilo. Videa samotného sexu jsme se ale, naštěstí, nedočkali.

Romantika za deset tisíc

Bieber rád ukazuje svou postavu
Autor: profimedia.cz
"Toužila jsem s ním dělat úplně všechno a také jsem s ním úplně všechno dělala!", popisuje profesionálka. Jejich noc vášně začala prý velmi romanticky tím, že ji políbil na čelo a na nos. Veškerá romantika ale zřejmě skončila v momentě, kdy si slečna za svoje služby vyinkasovala 500 dolarů, tedy cca deset tisíc korun českých.

"Je to naprostý miláček! Nestane se vám často, že byste mohli strávit noc s někým tak slavným a tak vášnivým, jako je on. A co se sexu týče, byla to naprostá bomba!", popisuje nadšeně i přes to, že Justinovu chloubu popsala jako "průměr".

Jak to tak vypadá, nejideálnějším párem šoubyznysu by tak mohli být Justin Bieber a Miley Cyrus. V kontroverzních výstupech, nevhodném chování a tendenci k průšvihům se totiž vyloženě předhánějí.

Autor: brig