Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sexy Vignerová po Ujfalušim netruchlí. Znovu se zamilovala, jenže ne do chlapa!

19. listopadu 2013 | 16:22

Na partnery neměla zatím příliš velké štěstí. Za sebou má rozchod s hudebníkem Davidem Krausem, i fotbalistou Tomášem Ujfalušim. Přesto se Aneta Vignerová (26) nijak netrápí. Konečně totiž našla svou velkou celoživotní lásku.

Není to ani půl roku, co se Miss ČR 2009 a modelka Aneta Vignerová rozešla po dvou letech s fotbalovým hráčem Tomášem Ujfalušim (34). Jakoby snad nikdy neměla mít štěstí v lásce. Už před tím si totiž kráska prošla několika nevydařenými vztahy. Přitom právě ten s Ujfalušim vypadal jako ideální.

Přesto se Aneta netrápí. Je totiž znovu zamilovaná. Objektem její touhy ale tentokrát není žádný sportovec, model či herec. Dokonce to není ani muž. Přesto jde o lásku na celý život. Modelka totiž chlapy vyměnila za diamanty. A ty jsou, jak je známo, věčné.

Krásná modelka Aneta Vignerová stejně jako každá žena miluje diamanty.
Autor: Diamond Club

"Jsem teď po dlouhé době sama a vůbec mi to nevadí. Naopak, užívám si to. Celé léto jsem strávila s přáteli. Byla jsem dokonce rovnou na třech dovolených," prozradila Aneta, která si v nově otevřeném butiku značky Diamond Club vyzkoušela nejeden třpytící se šperk.

V "diamantérii" se modelka cítila doslova jako "ryba ve vodě". Zápěstí jí zdobil něžný řetízek, prst extravagantní prsten s lebkou, na uších se houpaly diamantové náušnice. Bohužel, všechny byly jen "vypůjčené".

Najde se brzy někdo, kdo jí navleče některý ze zásnubních prstenů se zářícím kamenem, nebo si bude muset dárek pod stromeček pořídit sama? Uvidíme...