Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co mají společného Victoria Beckham a Miley Cyrus? Zlatého kolouška!

18. listopadu 2013 | 10:00

Jako každý rok, i letos na podzim se v německém Berlině udělovaly prestižní Bambi Awards. Kdo se tedy může zlatým kolouškem pyšnit letos?

Bambi Awards patří mezi nejprestižnější německá ocenění ve světě šoubyznysu a putují k mediálním a televizním osobnostem z celého světa. Samozřejmě se zde tedy objevují i celebrity z oblasti módního a hudebního průmyslu. Za co si ale můžete zlatého kolouška Bambiho odnést? Za nic menšího než největší inspiraci německého publika.

Stylový Robbie

Robbie Williams na Bambi Awards 2013
Autor: facebook.com/Bambi
Že se nejedná o klubovou záležitost pár kritiků, ale o opravdu velkou událost, dokazují desítky metrů červeného koberce a stovky celebrit sedících v publiku. Pěveckou hvězdou, která ten večer na pódiu vystoupila, nebyl nikdo jiný, než Robbie Williams se svojí písní Supreme, upravenou do swingové verze. A jak mu to šlo, se můžete podívat v přiloženém videu.

Kdo ale ocenění nakonec získal?

V kategorii Milenium obdrželi ocenění Bill a Melinda Gatesovi, jejichž nezisková organizace Bill & Melinda Gates Foundation pomáhá hladovějícím lidem a lidem žijící v naprosté chudobě.

Královna Módy

Victorie Beckham přebírá cenu od módní ikony - návrháře Karla Lagerfelda
Autor: twiter.com/victoriabeckham
Kategorii Móda kralovala bývalá Posh spice Victorie Beckham, která se v posledních letech stala skutečně módní ikonou. A že se nejedná o chvilkový rozmar, ale spoustu intenzivní džiny, dokazuje i soška Bambiho, kterého Victorie přijala z rukou Karla Lagerfelda.

Victorie měla z ocenění velikou radost a konečně měla zase důvod ke smíchu. Hned po gala večeru se vydala se svými přáteli oslavovat a fotky z bujaré akce hojně nahrávala na svůj twitterový účet.

Umírněná rebelka

Miley Cyrus na Bambi awards 2013
Autor: facebook.com/Bambi
Přestože Miley Cyrus se v poslední době prezentuje spíš svými provokativními výstupy, které jsou často za hranicí trapnosti, němečtí kritici se rozhodli, že si zaslouží cenu za svůj přínos hudební scéně. Její album Bangerz se neúprosně drží na špicích světových hudebních žebříčků, a tak se Miley může těšit z ocenění v kategorii Mezinárodní Pop.

Že jsou Bambi Awards jiná liga, než MTW Awards, dokázala Miley i svým chováním. Na červený koberec totiž vstoupila s netobvykle střízlivým účesem i líčením a v elegantních dlouhých černých šatech. I tak se ale nemohla udržet a na své pěvecké číslo se převlékla do neonově žlutého kompletu a vystrčila jazyk. Vypadá to, že ani mladého psa novým kouskům zkrátka nenaučíš.

Autor: Brigita Zemen