Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Emma Thompson odpustila Heleně Bonham Carter, že jí svedla manžela

12. listopadu 2013 | 15:34

Hvězda filmu Láska nebeská, herečka Emma Thompson (54) se nedávno v show Ellen DeGeneres rozpovídala o tom, jak dlouho jí trvalo smířit se s nevěrou svého bývalého manžela a také o tom, že se dokázala se svou sokyní v lásce, herečkou Helenou Bonham Carter (47) usmířit.

Herečka Emma Thompson se o nevěře svého bývalého manžela herce a režiséra Kennetha Brannagha (52) rozpovídala poprvé od rozvodu, který proběhl v 1995, a po kterém se doslova zhroutila a trpěla depresemi. Jedinou výhodu, kterou jí toto zklamání přineslo, byla osobní zkušenost pro roli v kultovním snímku „Láska nebeská“, kde ztvárnila podváděnou manželku.

Emma Thompson
Autor: Profimedia.cz
„Měla jsem ohromnou praxi v pláči, pak jsem musela jít ven a být veselá, posbírat kousky mého srdce a dát je do šuplíku,“ řekla.

Síla odpuštění

Přesto že si prošla peklem, když její bývalý muž se svou milenkou ještě další 4 roky randil, své herecké kolegyni po čase odpustila

„Nemůžete v sobě pořád držet něco takového, jako je zlost. Je to zbytečné a já na to nemám energii. S Helenou jsem se usmířila už před lety a jsem za to ráda,“ řekla herečka, která přiznává, že mezi ní a Helenou Bonham Carter jsou jisté podobnosti v povaze i šíleném stylu oblékání „Možná to je důvod, proč nás Ken miloval obě. Navíc Helena je opravdu úžasná žena.“

Emma Thompson a Helena Bonhan Carter se potkaly před kamerou v sérii o Harrym Potterovi.
Autor: Warner Bros. CZ
Klobouk dolů, Emma Thompson je prostě chytrá žena, která si nechtěla na vždycky kazit auru a ani pracovní příležitosti. S Helenou se totiž setkala například v sérii filmů o Harrym Potterovi, kde si navíc zahrál i onen nevěrník Kenneth Brannagh.