Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Adele není na prodej! Odmítla přes čtvrt miliardy korun!

12. listopadu 2013 | 14:00

Čtvrt miliardy? Ne, děkuji! Takto zněla reakce hvězdné zpěvačky Adele na nabídku kosmetické firmy L´Oréal, která jí nabídla stát se tváří jejich značky. Hrdá Adele dodala, že rozhodně není na prodej!

Velké oči, plné rty a husté vlasy - to je přesně to, po čem světově proslulá kosmetická firma touží. A zpěvačka Adele tyto přepodklady splňuje do puntíku. Francouzská firma L´Oréal jí tedy nabídla pohádkové peníze za to, že se stane tváří mezinárodní kampaně.

Pětadvacetiletou Adele neoslnila ani nabídka spolupráce s lukrativní značkou, ani pohádkový honorář a ihned nabídku odmítla. Z jejích následujících slov by se dalo vyčíst, že ji tento návrh dokonce urazil. "Považuji za ostudné, když je někdo schopný prodat sám sebe", prohlásila veřejně zpěvačka.

Adele a jeden z jejích striktně černých gala outfitů. Tento se skládal ze sametového topu a dlouhé krinolínové sukně. Naštěstí mosaz sklizených gramofonů temný monolit oživila. Znáte snad velkolepější šperk?
Autor: Archiv Blesku, EPA

Svou negativní reakcí urazila spoustu slavných krásek, které podobné nabídky v minulosti přijaly. Tváří francouzské značky byly mimojiné herečky Penelope Cruz, Eva Longoria nebo Jennifer Lopez, kterých se Adelin výrok opravdu dotkl.

Adele, která za svou poměrně krátkou kariéru získala Oscara, Zlatý Glóbus a 9 cen Grammy, samozřejmě o peníze nemá nouzi. Hodnota jejího majetku se odhaduje téměř na jednu miliardu. 

Proč Adele odmítla pohádkový honorář?
88,7%
11,3%
Děkujeme za Váš hlas!
157 hlasů
20 hlasů