Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jennifer Aniston je ostříhaná! Může za to nepozorný kadeřník

Jennifer Aniston konečně změnila účes.
6. listopadu 2013 | 08:45

Herečka Jennifer Aniston (44) nikdy nebývala příliš odvážná, co se týká image. Rozhodně se o ní nedá mluvit jako o chameleonovi, tak jako o jejích hereckých kolegyních. Přesto teď udělala změnu a dlouhé vlasy střihla na mikádo.

Kdoví, možná jí k tomu vybudil fakt, že její účes přestal být po dlouhých letech nejoblíbenější předlohou v kadeřnických salonech a vystřídal jej účes na kluka herečky Anne Hathaway. V každém případě musíme uznat, že to Jenn dost sluší.

Jennifer Aniston a její nové mikádo
Autor: Profimedia.cz
„Bylo to docela spontální rozhodnutí,“ přiznala herečka a dodává „Cítím se skvěle a mnohem lehčí. Patřím mezi ženy, které nedělají velké změny a spíš dbají na zdraví a přírodní vzhled vlasů. Už jsem se ale nudila a tenhle účes mi připadá zábavný. Zkrátka nastal čas na změnu.“

Nic není, jak se zdá

Podle informací ze zákulisí je ale za jejím nový účesem něco trochu jiného. Jennifer si totiž nechala na vlasy dát brazilskou kůru, která jí ale neudělala vůbec dobře a tak musely vlasy pryč. Vypadá to tedy, že za nedlouho bude zpět ta stará dobrá dlouhovlasá „sucharka“.