Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Demi Moore je konečně rozvedená: Stálo jí to majlant!

1. listopadu 2013 | 10:00

Dva roky trvalo, než bylo rozvedeno 6ti leté manželství herečky Demi Moore (51) se zajíčkem Ashtonem Kutcherem (35). Na vině nebyla nerozhodnost, zda dělají správně, ale jak to tak bývá, tahanice o majetek. Teď už si ale mohou oba bývalí manželé oddychnout!

Proč jim rozvod trval tak dlouho, když už spolu nežijí od roku 2011? Zhrzená Demi Moore, kterou měl manžel podvádět s mladou blondýnkou, totiž chtěla po svém nevěrném manželovi výživné.  A to si Ashton, který konečně začal vydělávat díky účasti v seriálu Dva a půl chlapa, nechtěl nechat líbit.

Padesátiletá Demi Moore jakoby popírala stárnutí. Stále vypadá skvěle!
Autor: profimedia.cz
Moudřejší ustoupí

Není divu, že se herečka nechtěla vzdát tak snadno, vzhledem k tomu, že manželé neuzavřeli předmanželskou smlouvu, mohla si Demi přijít na pěkný balík. Ashton Kutcher totiž konečně začal vydělávat nejen jako herec, který si za jednu epizodu seriálu účtuje neuvěřitelných 14 139 000 korun, ale také jako byznysmen. Investoval totiž do technologií společnosti Lenovo a tak mu na konto přibude další pěkný balík.

Tahanice o dolary ale Demi asi začaly unavovat a tak podle všeho nakonec herečka se zálibou v mladších mužích, se skřípěním zubů ustoupila a rozvodové papíry se mohly konečně podepsat.