Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dojemný zpěv dívky s rakovinou rozplakal i Kate Perry! Poslala jí povzbuzující video

Oliviin prcítěný zpěv dojal i Katy Perry, která jí vzkázala: "Nepřestávej řvát!"
1. listopadu 2013 | 13:00

Katy Perry dokázala, že není žádná namyšlená hvězdička. Když se k ní totiž dostalo video Olivie Wise, dívky bojující s rakovinou mozku, která zpívá Perryinu píseň Roar, Katy nelenila a natočila jí povzbuzující video jako odpověď.

"Srazil jsi mě na kolena, ale já se dokázala zvednout. Připrav se, protože toho mám právě dost! Mám oko tygra i bojovníka, protančím skrz oheň, protože já jsem šampión a ty mě uslyšíš řvát!" - takový je volně přeložený úryvek textu k písni Roar od Katy Perry, který v podání teenagerky Olivia Wise dostává úplně jiný rozměr.

Procítěné vyhlášení války

Olivia Wise
Autor: YouTube.com
Olivia je totiž mladičká dívka bojující s rakovinou mozku, která ji udělala ze života takové peklo, že Olivia už nemá sílu ani stát a musí jezdit na vozíčku. Přesto svůj boj nevzdává a rve se se zákeřnou nemocí doslova jako lev!

Inspirující píseň přijela Olivia nazpívat do nahrávacího studia a díky výraznému zpomalení tempa písně a jejímu sladkému dívčímu hlásku, udělala z Roar neskutečně dojemnou baladu. Video se brzy stalo doslova internetovým hitem a Olivia obdržela tisíce podporujících komentářů od lidí, které její příběh nenechal lhostejnými.

Nepřestávej řvát!

Katy ani tentokrát nezklamala. Šaty s všeodhalujícím dekoltem oblékla na party, která se konala po předávání cen Grammy.
Autor: Profimedia.cz
Díky podpoře médií se tak nakonec její verze dostala i k samotné Kate Perry, která dokázala, že i přes svou slávu jí hvězdné manýry nic neříkají. Sedla si před kameru a natočila Olivii video, ve kterém jí vzkazuje: " Drahá Olivie, viděla jsem tvoje video a chci ti říct, že mě moc dojalo. Zpívala jsi báječně! Posílám ti spoustu lásky a síly a moc na tebe myslím! Nepřestávej řvát!"

Oliviiny rodiče poté vzkázali médiím, že její stav se momentálně zhoršil, ale video Katy ji doslova nakoplo a dodalo jí sílu rvát se s rakovinou dál. My Olivii také přejeme hodně síly a pozitivní energie a Katy tleskáme!

Autor: brig