Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celebrity soutěží o titul nejúspornějšího řidiče ČR! Jak to komu jde?

22. října 2013 | 12:00
Prezentace klienta |

Úsporná jízda Shell FuelSave Challenge 2013 byla slavnostně zahájena včera ráno na čerpací stanici Shell Ostrov. Celebrity Iva Kubelková, Olga Lounová, Lucie Šilhánová a Patrik Hezucký i profesionální a běžní řidiči ve třech soutěžních týmech vyrazili napříč Českou republikou s plnou nádrží úsporného paliva Shell FuelSave s cílem znovu natankovat až v cílové rovince. Před startem si všechny posádky důkladně připravily své vozy a zrekapitulovaly základní pravidla úsporné jízdy, které musí na trase dlouhé 600 kilometrů důsledně uplatňovat.

Minuty před startem se nesly ve znamení základních pravidel úsporné jízdy, v rámci kterých si všichni účastníci našli své favority. „Naším cílem je vyhrát, nepodcenili jsme teoretickou přípravu, a perfektně připravili vůz. Dámy zkontrolovaly správné nahuštění pneumatik, zatímco já se koncentruji na plynulou jízdu,“ upřesňuje Patrik Hezucký, který tvoří jeden z týmů společně s Lucií Šilhánovou a Ivou Kubelkovou.

Autor: Shell FuelSave Challenge

V průběhu prvního dne trasy napříč Českou republikou se týmy zastavily na čerpacích stanicích Shell v Plzni, Praze a Hradci Králové, dnes bude následovat Brno, Olomouc a Ostrava. Během těchto přestávek budou mít zákazníci čerpacích stanic možnost pobavit se se soutěžícími o jejich řidičských zkušenostech, zážitcích nebo se od nich dozvědět jejich osobní tipy na úspornou jízdu, stejně jako se dozvědět jejich aktuální průměrnou spotřebu.  A na jako spotřebu se soutěžící cítí? Olga Lounová, společně s týmovými kolegy odhaduje: „Při testování vozu nebyla spotřeba úplně ideální, ale s každým kilometrem se zlepšujeme, takže doufáme, že během soutěže dosáhneme nějakého zajímavého čísla.“

Autor: Shell FuelSave Challenge

Pokud se zákazníkům nenaskytne příležitost setkat se s týmy osobně, mohou podrobnosti o průběhu akce sledovat na webu www.shell.cz/jezdiusporne2013.

Autor: Shell FuelSave Challenge

Do 18. listopadu 2013 si navíc mohou i zasoutěžit a vyhrát hodnotné ceny. Stačí se zaregistrovat do projektu „Jezdi úsporně“ a zahrát si online hru Shell FuelSave Challenge. Ten nejlepší získá stylový skútr a na dalších deset čekají poukázky na úsporná paliva Shell FuelSave v celkové hodnotě 30 000 Kč.

Autor: Shell FuelSave Challenge

Video z akce a výsledky jednotlivých týmů přineseme již brzy!

Více na www.shell.cz/jezdiusporne2013.

Klíčová slova: shell, komerční prezentace
Související články