Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Uzené plíce Kate Moss: Cigaretu má "ošéfovanou" i ve smlouvě!

Kate Moss nevydrží bez cigarety ani hodinu!
22. října 2013 | 13:15

Každý z nás občas potřebuje v práci pauzu. Na toaletu, na oběd nebo na soukromý telefonát. Napadlo by vás ale vyžadovat po nadřízeném pravidelnou pauzu na cigaretu? Možná až budete taková hvězda jako Kate Moss.

Jedna není nikdy dost

Topmodelka Kate Moss (39), kterou v 80. letech proslavil její neobvyklý look a později bohužel kladný vztah ke kokainu, myslí v pracovní smlouvě skutečla jednu cigaretu za druhou.ně na všechno. Svoji kuřáckou vášeň totiž nedokáže krotit ani při focení a tak si do smlouvy dala požadavek, aby jí bylo umožněno odskočit si na cigaretu každých 15 minut. Docela často, nemyslíte?

Každý má nějakou chybu

Kate moss kouří jednu cigaretu za druhou.
Autor: profimedia.cz
Až na tuhle velkou neřest je ale bývalá přítelkyně Johnnyho Deppa a módní návrhářka naprostou profesionálkou, se kterou je prý radost pracovat. Prostě jen nedokáže krotit svoji závislost na nikotinu. A vzhledem k tomu, jaký je o ni jako o modelku zájem, může si trošku těch hvězdných manýrů dovolit.

Rozmazlené hvězdy

Kate Moss
Autor: profimedia.cz
Absurdní požadavky ostatně nejsou u celebrit světového formátu ničím neobvyklým. Herečka a zpěvačka Jennifer Lopez požaduje na svých pracovních výjezdech kašmírový toaletní papír, atlet Usian Bolt chtěl pro změnu k obědu kozí hlavu. Co je proti tomu pauza "na cigáro" čtyřikrát za hodinu. Nebo kouření přímo na molu v průběhu módní přehlídky (závěr videa).

Autor: brig