Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Chtělo by to depilaci! Tahle česká herečka má chlupatou tvář?

Co myslíte, jaká česká herečka si neláme hlavu s chloupky na obličeji?
22. října 2013 | 09:00

V poslední době se objevuje hlavně v českých televizních seriálech a je pověstná svým širokým úsměvem, zrzavou hřívou a bujným poprsím. Už víte o koho se jedná?

Bára Štěpánová (53) je milovaná pro svoji ztřeštěnost a bezprostřednost a s ničím si hlavu moc neláme. Možná by se ale měla zarazit a na svůj vzhled si dávat trošku větší pozor. Alespoň pokud nechce být zanedlouho známá jako "ta s plnovousem".

Z Ordinace na Staromák

S tímto porostem se Štěpánová objevila na včerejším koncertě na pražském Staroměstském náměstí, který si dal za cíl podpořit účast občanů ve volbách. Uznáváme, že nežádoucí chloupek na obličeji může občas vyrašit každé z nás, ale v takovéto míře už se bohužel přehlédnout nedá a navíc by se ani přehlížet neměl.

Jak je vůbec možné, že má Bára Štěpánová takto chlupatý obličej?
Autor: pofimedia.cz

Pozor na nemoci!

Zvýšený růst chloupků na obličeji totiž může signalizovat, že v těle není něco v pořádku. Často se tak projevuje onemocnění štítné žlázy nebo nevyrovnanost pohlavních hormonů.

V každém případě ale nechápeme, proč se Bára Štěpánová nechopí pinzety nebo depilačního vosku. Její plné tvary a štíhlé nohy by jí totiž kdejaká žena, i mladší než ona, mohla závidět. Není proto důvod, proč od nich odvádět pozornost zrovna na chlupaté tváře.

Autor: brig