Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otřesná plastika: Madonna (55) s tvářemi plnými silikonu vypadá jako sysel

21. října 2013 | 10:23

Tohle už přehnala! Stárnoucí zpěvačka se s přibývajícími roky neumí vyrovnat. Obličejem znetvořeným plastickými zákroky teď Madonna v Berlíně šokovala své fanoušky.

Ve snaze zůstat stále mladá a krásná podstupuje desítky nesmyslných plastických zákroků. Svou roli v tom zřejmě hraje i mladičký milenec, pětadvacetiletý model a tanečník Brahim Zaibat, který to po jejím boku vydržel už dva roky.

Nedávno se prý dokonce zasnoubili. "Vypadala skutečně šťastně, vůbec se to nesnažila udržet v tajnosti," prozradil zdroj z jejího okolí.

Vedle svého nastávajícího "kolouška" však Madonna nechce vypadat jako starostlivá milující babička. A tak se s příznaky stárnutí snaží bojovat všemi možnými způsoby. Krémy a séra už ale nestačí. Na řadu přichází skalpel.

Madonna v Berlíně přítomné šokovala hned dvakrát. Skvělou postavou v těsném koženém outfitu a příšernou opuchlou tváří.
Autor: Reuters

Naposledy pětapadesátiletá zpěvačka šokovala své příznivce minulý týden v Berlíně, kde otvírala další ze svého celosvětového řetězce posiloven s názvem Hard Candy. A fanoušky překvapila hned dvakrát. Příjemně, i nepříjemně.

V těsném koženém outfitu předvedla dokonalou vysportovanou postavu, kterou by jí mohla závidět většina dvacetiletých děvčat. Při pohledu na její tvář ale přítomným doslova ztuhl úsměv na rtech.

Madonna v Berlíně přítomné šokovala hned dvakrát. Skvělou postavou v těsném koženém outfitu a příšernou opuchlou tváří.
Autor: profimedia.cz

Při posledním zákroku si totiž Madonna nechala do tváří implantovat silikonové výplně, aby byl její obličej zase hladký a pleť dokonale vypnutá. Jenže docílila pravého opaku. Vrásky kolem očí se jí prohloubily,koutky úst poklesly.

Jestli královna popu s návštěvami plastických chirurgů rychle nepřestane, brzy se zařadí mezi silikonová monstra, kterým už není pomoci.