Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Spořivá herečka? Naomi Watts má jedno kolo pro celou rodinu!

16. října 2013 | 16:00

Představitelka filmové princezny Diany si rozhodně nežije královsky. S celou rodinou se vtěsnala na jedno kolo a brázdila ulice New Yorku. Svým výletem potvrdila současný trend celebrit, které s oblibou sedají na kolo a vyráží na výlet.

Britsko-australskou herečku Naomi Watts známe především z filmů 21 gramů, King Kong, Nic nás nerozdělí nebo Diana.

Její soukromý život není nějak zvlášť peprný. Před lety byl jejím partnerem režisér Steven Hopkins, potom měla dvouletý románek s hercem Heathem Ledgerem, který před pěti lety tragicky zemřel. S hercem Lievem Schreiberem žije od jara 2005 a má s ním dva syny.

Leonardo DiCaprio na projížďce.
Autor: profimedia.cz

 

Spokojená rodinka se vydala odpoledne na výlet a dopravní prostředek pojala velmi nevšedně. Vzali si jen jedno kolo, na které se vtěsnali úplně všichni. Vepředu seděl starší syn Alexander, za ním "řidič" Liev, potom slavná kráska v pleteném kulichu a za ní mladší syn Samuel.

Na první pohled by rozhodně nikdo netipoval, že se takhle přepravují milionáři. Ale Naomi s partnerem nejsou jediní v Hollywoodu, kteří se rozhodli šetřit životní prostředí. Na kole velmi často jezdí herec Leonardo DiCaprio, Hugh Jackman, zpěvačka Pink a spousta dalších celebrit.