Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kam zmizela věčně mladá Samantha ze Sexu ve městě?

24. září 2013 | 17:15

Herečka Kim Cattrall (57) vždy vypadala minimálně o deset let mladší, než byl její skutečný věk. To je ovšem minulostí. Během pár měsíců zestárla tak, že ji mnoho lidí málem nepoznalo. Co se stalo?

Představitelka nestárnoucí a ohnivé Samanthy ze seriálu a filmu Sex ve městě minulý týden navštívila divadlo v Madridu. Nikdo si nemohl nevšimnout, že věčně mladé herečce přibylo hodně vrásek.

Kim ubrala na make-upu a ukázala vrásky

Nikdo ovšem neví, co za takovým zvratem stojí. Není Kim nemocná? Nebo má nějaké velké trápení? Možná také jen ubrala make-up a rozhodla se fanouškům ukázat pravou tvář. Odpověď je zatím ve hvězdách.

Co ale víme je, že pomalu a jistě přestává být tajemstvím, že se chystá třetí díl filmového zpracování Sexu ve městě. Právě v něm by se měla sexuchtivá Samantha konečně usadit a dokonce i vdát. Tak, že by právě z toho měla Kim vrásky?

Láska až za hrob se nekoná

Ve skutečném životě má Kim manželský život podobný jako její nejslavnější postava. Ani jedna z nich nemá štěstí na muže a nepoznala opravdovou lásku na celý život. Kim byla vdaná celkem třikrát, ale všechny manželství skončily krachem.

Kim Cattrall se svými hereckými kolegyněmi Sarah Jessicou Parker, Cynthii Nixon a Kristinou Davis.
Autor: profimedia,mbase