Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 nejvíc nenáviděných celebrit - kraluje jim Gwyneth Paltrow

  • Celebrity, které svět nemůže vystát.
    12. září 2013 | 13:20

    Vyhrát první místo nemusí být vždy radostnou událostí. Obzvlášť pokud se jedná o titul "nejvíce otravná celebrita". Zjistili jsme pro vás, koho nesnáší v Čechách i v Hollywoodu.

  • Agáta Prachařová (Hanychová)

    Agáta Prachařová
    Autor: profimedia.cz
    Agáta Prachařová (28) už je stálicí českého VIP rybníčku. Krásná modelka je "populární" svými kontroverzními výstupy a tím, že si nebere servítky a říká naplno co si myslí. No, někdy by měla rozhodně přemýšlet víc.

    Možná teď Agáta vedle svého manžela Jakuba Prachaře a syna Kryšpína konečně zkrotne. Zatím ale stále drží přední místo na seznamu celebrit, které všem nejvíc leží v žaludku.

  • Dominika Mesárošová

    Dominika Mesárošová
    Autor: herminapress.cz

    Modelku Mesárošovou (27) proslavily ve světě šoubyznysu 2 věci - její levé a pravé ňadro. Dominika se netají tím, že za její slavný dekolt mohou plastičtí chirurgové. Toto téma se už ale poněkud vyčerpalo.

    Původní zprávy, že by Mesárošová měla nastoupit do vily Vyvolených se nepotvrdily a tak trpělivě čekáme, s čím krásná blondýna, často označovaná za zlatokopku, vyrukuje. Jinak by se jí mohlo stát, že po ní za chvíli neštěkne ani pes.

  • Victoria Beckham

    Victoria Backham
    Autor: Profimedia.cz

    Bývalá Spice Girl, módní návrhářka, ale především manželka fotbalisty Davida Beckhama - Victoria Beckham (39) je neoblíbená z mnoha důvodů. Z těch posledních například kvůli své vizáži ledové královny a absenci byť alespoň náznaku úsměvu.

    Když k tomu přidáme opakovanou anorexii, tahání dětí po módních přehlídkách a počáteční vezení se na slávě manžela, je těch důvodů už pěkná řádka.

  • Paris Hilton

     

    Paris Hilton
    Autor: profimedia.cz

    Je važně potřeba něco dodávat? Slavná dědička podílu hotelového impéria Paris Hilton (32) s platinově blonďatými vlasy, nemá na starost nic jiného než večírky, nakupování a přenášení čivavy po bulvárech New Yorku.

    Jistěže je v tom i kousek závisti. Faktem ale zůstává, že Paris neudělala vůbec nic, čím by si svoji slávu zasloužila  a to se lidem zkrátka nelíbí. Navíc, to že sama sebe nazývá zpěvačkou, herečkou a módní návrhářkou je prostě  směšné. Nevěříte? Pusťte si jakýkoliv její videoklip.

  • Anne Hathaway

    Ann Hathaway
    Autor: EPA

    Přestože má americká herečka Anne Hathaway (30) za sebou spoustu výborných rolí v úspěšných filmech a v kapse dokonce Oskara za roli Fatiny v muzikálu Bídníci, na oblíbenosti v Hollywoodu má co dohánět.

    Zdá se totiž, že je nenáviděná snad pro všechno co momentálně dělá. Kromě jejího veganského stylu života a příliš kostnaté postavy je jí často vytýkáno to, že bere právě pouze "oskarové" role, místo aby byla prostě sama sebou.

  • Gwyneth Paltrow

    Gwyneth Paltrow
    Autor: profimedia.cz

    Herečka Gwyneth Paltrow (40) kraluje žebříčkům nejvíce nenáviděných celebrit už hezkých pár let. Důvodem je její přehnané sebevědomí a způsob, jakým dává najevo, že je něco víc, než všichni ostatní.

    Na špici se Gwyneth dostává také díky posedlosti BIO potravinami a hygienicky čistou domácností. Je vám to stále málo? Pak vězte, že hubená blondýnka dokonce zakazuje svým dětem jíst sacharidy. Vypadá to tedy, že na prvních příčkách se Paltrow ještě chvilku udrží.

  • Kristen Stewart

    Kristen Stewart
    Autor: profimedia.cz

    Tichou Bellu, která se zamiluje do úpíra Edwarda ve filmové sáze Stmívání už Kristen Stewart (23) nikdo neodpáře. Trnem v oku ale není zásluhou účinkování v romantických filmech pro náctileté, nýbrž díky svému nadřazenému výrazu. Kristen vypadá, jako by jí všechno bylo ukradené - sláva, zájem médií i láska partnera Roberta Pattinsona.

    Korunu tomu brunetka s věčně rozcuchaným účesem dala během natáčení filmu Sněhurka a lovec, když nasadila Pattinsonovi parohy s režisérem Rupertem Sandersem. Zahýbat v lásce na život a smrt se zkrátka v očích veřejnosti neodpouští.

  • Miley Cyrus

    Miley Cyrus
    Autor: Profimedia.cz

    Jako miláček dívek před pubertou - Hannah Montana, Miley Cyrus (20) nikomu nevadila.  Zlom přišel v okamžiku, kdy se Miley v sedmnácti rozhodla udělat z blonďaté holčičky od vedle vyzývavou a lascivní dračici.

    Tancování u tyče, vystupování jenom ve spodním prádle, nebo kopulační pohyby s tanečníkem - asi byste nechtěli aby toto byl vzor pro vaši jedenácti-letou dceru. Miley ovšem nevypadá, že by jí to vadilo. Co na tom, že díky jejímu provokativnímu vystoupení ji dokonce odmítli uveřejnit na titulní stránce americké Vogue.

  • Jennifer Lopez

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

    Překvapuje vás to? Nás to překvapilo také. Vypadá to ale, že u Jennifer Lopez (44) svět zkrátka nechápe, jak může být tak populární. Nepříliš velký pěvecký talent a naprostá absence talentu hereckého podle spousty lidí jednoduše nemůže stačit na to, aby byla snědá kráska takovou celebritou. My si na druhou stranu myslíme, že spousta celebrit jsou za svoji slávu zodpovědné ještě méně.

  • Anna Wintour

    Anna Wintour
    Autor: ČTK, EPA

    Viděli jste film Ďábel nosí Pradu? Předlohou pro nesnesitelnou šéfredaktorku časopisu Runway - Mirandu Priestly kterou ztvárnila Meryl Streep, totiž nebyl nikdo jiný, než dlouholetá redaktorka americké verze módního časopisu Vogue - Anna Wintour (63).

    Anna se stala terčem drbů už v roce 1983 kdy do vedení Vogue nastoupila a od té doby se nic nezměnilo. Popravdě, pokud se skutečně chová jako Miranda Priestly ve zmíněném filmu, ani se nedivíme. Wintour ale vypadá, že se tím nijak netrápí. A proč by vlastně měla, když právě se svojí osobností už 30 let kraluje módnímu průmyslu?

Autor: brig
Diskuse ke článku
.