Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nestydatá Angelina Jolie: Odhodila zábrany i prádlo, chodí jen naostro!

9. září 2013 | 17:00

S hrdě vztyčenou hlavou i bradavkami! Je to jen pár měsíců od doby, kdy si nechala preventivně odstranit obě ňadra. Nahradit je nechala silikonovými implantáty. Těžkou hlavu si s tím však Angelina Jolie (38) zřejmě nedělá. Od té doby se totiž na veřejnosti objevuje zásadně bez prádla.

Osmatřicetiletá Angelina se o víkendu rozhodla navštívit s dětmi podmořské akvárium v Darling Harboour v Sydney, kde je možné spatřit na 650 druhů mořských živočichů žijících kolem Austrálie. A Pax, Zahara, Shiloh, Knox i Vivienne se dobře bavily. Stejně jako půvabná herečka, jejíž tvář zdobil celý den úsměv.

Operace, kterou před několika měsíci prodělala, jí zřejmě ani v nejmenším nepoznamenala. Snad jen v tom dobrém slova smyslu. Od té doby, co média o svém preventivním kroku a následné plastice informovala, chodí téměř pořád naostro. Na to jsme u ní v minulosti nebyli zvyklí.

Od operace Angelina podprsenku nenosí. Zřejmě je se svými novými ňadry spokojena.
Autor: profimedia.cz

Kdo ví, zda si jen užívá "nové", větší a pevnější poprsí, nebo jí po operaci spodní prádlo dráždí zjizvenou tkáň, jedno je ale jisté. Sebevědomí jí rozhodně nechybí. S hrdě vztyčenou hlavou i bradavkami, které hrozí, že každou chvilku "prorazí" tenkým oblečením ven, šokuje kolemjdoucí.

Angelina si nechala obě prsa amputovat z preventivních důvodů. Na rakovinu prsu totiž zemřela její matka a testy prokázaly, že z 87 % hrozí i jí. Rozpoutala tak však obrovskou diskuzi o tom, zda je preventivní mastektomie přijatelná, či nikoliv. Díky odvážnému kroku a jeho zveřejnění se však o problematiku rakoviny prsu začalo zajímat mnohem víc žen.

„Věděla jsem, že je to její záměr. Je opravdu dobrosrdečná. Je člověkem, který chce zachraňovat životy, což dělá každý den,“ zdůvodnila rozhodnutí Angeliny zveřejnit informace o prodělaném zákroku její lékařka Kristi Funk.