Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šokující přiznání: Nahý Robert Pattinson onanoval před kamerou

9. září 2013 | 12:00

Představitel romantického upíra Edwarda Cullena ve filmové sáze Twilight a nová tvář pánského parfému luxusní francouzské značky přišel s dechberoucím odhalením - doslova.

"Jen jedinkrát jsem uvažoval, že dám sbohem kariéře a skončím s herectvím. Bylo to v době natáčení Little Ashes." Tato slova pronesl miláček žen a dívek Robert Pattinson pro německý časopis Interview.

Robert Pattinson chce pokračovat v natáčení seriozních filmů. Od fantasy si dává asi pauzu
Autor: Profimedia.cz

Umělec se slabostí pro muže

Ve filmu Little Ashes (2008) si zahrál ústřední postavu - excentrického malíře Salvadora Dalího, který se mimo jiné velmi intimně sbližuje se spisovatelem Federicem Lorcou. "Ve spoustě scén jsem musel hrát nahý. Líbat se s Javierem Bertránem, točit s ním sexuální scény a dokonce masturbovat. Dovedete si představit, jak to pro mě, jako pro Angičana, bylo nepříjemné a jak strašně jsem se styděl."

Navěky zaznamenaný orgasmus

Přestože původně měla být sebeukájecí scéna "jen jako", podle režiséra nevypadala dostatečně věrohodně. Robert byl tedy nucen před kamerou skutečně masturbovat až k vyvrcholení. "Celý svět tak může vidět, jak se tvářím při orgasmu.", dodává Pattinson.

Herec mnoha tváří

Role, která Pattinsona vystřelila do nebes - Edward Cullen v upírské sáze Stmívání (Twilight).
Autor: Profimedia.cz

No, nutno uznat, že od dokonalého studenta Cedrica Diggoryho z Harryho Pottera, ušel Robert Pattinson značný kus cesty. My jsme rádi, že se postupně zbavuje nálepky upíra a že ho můžeme vidět v rolích jako byl například Georges Duroy ve filmu Miláček.

Škoda jen, že role Christiana Greye ve filmové adaptaci celosvětového bestselleru Padesít odstínů šedi připadne Charliemu Hunnamovi, namísto Pattinsonovi, kterého si v roli tajemného milionáře původně představovala autorka knih E.L. James. Zkušenosti na sexuální scény by totiž evidentně měl.

Autor: brig