Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejslavnější lesbické scény ve filmu: Mužům vstup zakázán!

  • Ve filmových erotických scénách nemusí vždy figurovat muži.
    5. září 2013 | 10:00

    Filmy obsahující lesbické scény jsou mezi muži velmi oblíbené. Ale zajímají také nás ženy, protože můžeme zhodnotit, jak se herečky popasují s choulostivou situací, a jak vlastně vypadají v rouše Evině. Tady jsou jedny z nejznámějších lesbických scén, které obletěly celý svět.

  • Brigitte Bardot a Jane Birkin

    ...
    Autor: profimedia.cz
    V roce 1973 si tyhle dvě krásné herečky střihly sexuální scénu ve filmu Don Chuan 73. Pro sexsymbol Brigitte to byl úplně poslední film, ve kterém si zahrála. Svou kariéru tedy zakončila velmi kontroverzně. Mnoho diváků i filmových kritiků se shoduje, že lesbická scéna je na tomto filmu to nejlepší.
  • Angelina Jolie a Elizabeth Mitchell

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jednou z divácky nejoblíbenějších lesbických scén sehrála Angelina v biografickém filmu Gia z roku 1998. V té době již měla za sebou podobné ženské hrátky, a to z filmu Foxfire, který byl její hereckou prvotinou. V něm se svlékla úplně do naha a sdílela postel se ženou.
  • Charlize Theron a Christina Ricci

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Láska mezi dvěma ženami byla zobrazena také ve filmu Zrůda z roku 2003. Ten byl natočen podle skutečné události. Herečky se do role dvou lesbiček dokonale vžily a jejich výkony byly velmi věrohodné. Charlize dokonce získala za roli lesbičky Oscara.
  • Sarah Michelle Gellar a Salma Blair

    ...
    Autor: profimedia.cz
    V roce 1999 si dvě krásné brunetky střihly vášnivou "líbačku" ve filmu Velmi nebezpečné známosti. Kamera byla tentokrát opravdu blízko, a tak diváci znají téměř detailně ústní dutinu obou hereček.
  • Eva Longoria a Kate de Castillo

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Před dvěma lety se "zoufalka" Eva Longoria oddávala lechtivým hrátkám ve filmu Without men. Eva hraje silnou ženu, která řízení jedné vesnice v Severní Americe, protože všichni muži odešli do bojových jednotek. Jediný muž, který zbyl, je kněz. Proto jsou ženy odkázány sami na sebe i v sexu.
  • Megan Fox a Amanda Seyfried

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Slavné herečky si v roce 2009 zahrály společně v sexy hororu Jennifer´s body. Megan hraje sexy mrchu a Amanda nevýraznou puťku. Erotická scéna, kterou spolu natočily, tehdy obletěla celý svět. Amanda si o rok později zahrála v další lesbické scéně, a to s herečkou Julianne Moore. Kvůli pár žhavým minutám dokonce zakázala svému otci, aby se na film podíval.

Diskuse ke článku
.