Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Anorektičkám odzvonilo! Modelkou roku se stala vnadná Kate Upton

4. září 2013 | 14:00

Kulaté boky a plná ňadra, taková je postava dvacetileté modelky Kate Upton, kterou miluje svět i objektivy fotoaparátů. Právě její sexy křivky a smyslný vzhled jí vysloužily letošní titul modelka roku.

Kate toho za svou zatím krátkou kariéru (od roku 2011) dokázala už opravdu hodně - stala se tváří značky Guess i Victoria's Secret a objevila se na titulních stránkách Esquire, Cosmopolitanu, Vanity Fair a dokonce i nejprestižnějšího amerického Vogue.

Nadějná herečka

V současné době navíc natáčí hollywoodský trhák vedle takových hvězd, jako je Cameron Diaz, Leslie Mann nebo Nikolaj Coster-Waldau. Jmenuje se The Other Woman a v kinech se ho dočkáme v příštím roce.

Kate své nádherné křivky předvedla na přehlídce spodního prádla během týdne módy Mercedes-Benz Fashion Week v Miami.
Autor: profimedia.cz

Kate Upton se tak stává suverénně nejžádanější světovou kráskou a my bychom se velmi divili, kdyby jí letos titul nejkrásnější modelky roku unikl.

Římsa plná ocenění

Od předávání Annual Style Awards v New Yorku si Kate může toto ocenění přidat mezi své dosavadní úspěchy - jedna z pěti nejvíc sexy modelek na světě, třetí nejkrásnější žena planety za rok 2013 a jedna ze sta nejžhavějších žen podle pánského časopisu Maxim.

No, už bylo zkrátka na čase, aby vyzáblinám z módních mol někdo ukázal, jak vypadá opravdová krása!

 

Uvítali byste na molech více modelek s kyprými tvary?
97,4%
2,6%
Děkujeme za Váš hlas!
665 hlasů
18 hlasů

Autor: brig