Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Posedlost jménem Lady Gaga: Žena zaplatila téměř 2 miliony korun, aby vypadala jako ona

3. září 2013 | 10:11

Donna Marie Trego (37) zbožňuje zpěvačku Lady Gaga a od roku 2010 se jí snaží co nejvíce podobat. Za transformaci ve svou oblíbenkyni už zaplatila v přepočtu téměř 2 miliony korun a její oddaný manžel jí v jejím snažení podporuje.

Sedmatřicetiletá Donna Marie Trego se stala dvojnicí zpěvačky Lady Gaga a to tak dokonalou, že si jí lidé s pravou zpěvačkou opravdu pletou. Úsilí a finanční náklady, které žena vložila do toho, aby vypadala jako zpěvačka, se jí začínají vracet.

Donna Marie Trego se živí jako imitátorka Lady Gaga, a docela jí to vynáší.
Autor: www.donnamarie.net,Profimedia.cz
Začalo to v baru

Donna Marie pracovala v baru jako servírka a jedné noci si tam vystřihla malé vystoupení, které se jí vlastně stalo osudným. „Tehdy jsem si řekla, že to je nejlepší práce, kterou bych mohla dělat, ale bála jsem se to říci mému manželovi,“ vypráví Donna. Na začátku své dvojnické kariéry měla Marie jen šest podomácku vytvořených kostýmů, postupem času se ale její fundus rozrostl na více než 40 kostýmů a rekvizit, díky kterým si může za své vystoupení říci až 30 tisíc korun.

Donna Marie Trego se živí jako imitátorka Lady Gaga, a docela jí to vynáší.
Autor: Profimedia.cz
„Na začátku jsem si neuvědomila, kolik času, peněz a úsilí budu muset věnovat tomu, aby to fungovalo. Lady Gaga má spoustu dvojníků a je těžké mezi nimi prorazit,“ říká Donna a pokračuje „Mohli jsme s manželem složit zálohu na krásný dům, ale raději dávám všechno, co vydělám zase zpět do kostýmů, rekvizit a přípravy na vystoupení. Jsem perfekcionalistka a všechno musím mít dokonalé.“

Donna Marie Trego se živí jako imitátorka Lady Gaga, a docela jí to vynáší.
Autor: www.donnamarie.net,Profimedia.cz
Běh na dlouhou trať

Donna jako dvojnice slavné zpěvačky vystupuje nejen doma, ale také v Německu, Bahrajnu nebo na Gran Canaria. „Být dvojnicí Lady Gaga není jako dělat Elvise, ten už žádnou novou píseň ani kostým mít nebude, jenže Gaga se neustále mění a musím také,“ říká o svém povolání a zároveň životní posedlosti Donna.