Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Strašidla z předávání cen MTV: Miley Cyrus královnou módního pekla

  • Některé hvězdy hudebního průmyslu se objevily v příšerných outfitech, nad kterými zůstával rozum stát.
    26. srpna 2013 | 11:00

    V neděli 25. srpna proběhlo předávání hudebních cen MTV. Celý program byl nabitý celebritami a úchvatnými outfity. Samozřejmě se našli i tací, kteří byli od stylového a vkusného oblečení hodně daleko. A tak si uspořádali soukromý ples příšer.

  • Miley Cyrus (20)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Tahle mladá zpěvačka byla jednoznačně největším strašidlem celého slavnostního večera. Její talent se nedá popřít, ale s oblékáním je pořád na štíru. Miley se předvedla v prapodivném cvičebním úboru posetém barevnými kamínky a jako vrchol nevkusu si na hlavě umotala dva rohy. Tento večer usedla čertice na trůn v módním pekle.
  • Foxy Brown (34)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Americká rapperka ví, jak upoutat pozornost. Stačí obléknout o několik čísel menší šaty, vystrčit z nich obří ňadra (i s bradavkou) a skrz nánosy make-upu rozdávat spokojené úsměvy. O kýčovitých doplňcích se ani nemusíme zmiňovat. Vrchol nevkusu.
  • Erin Wasson (31)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    O dokonalé postavě americké modelky není pochyb, ale proč jí ukazovat i na slavnostním udílení cen? Erin se zřejmě chtěla obléknout jako chytrá horákyně, ovšem výsledkem je image lehké dívky. Lacinost podtrhla ještě sprostými gesty, kterými se snažila upoutat pozornost fotografů. Zkrátka totální přešlap a úlet.
  • Lil Kim (38)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Tato slavná americká rapperka a textařka je známá svými šílenými modními kreacemi. Kdo si myslel, že na slavnostní večer se Lil Kim oblékne vkusně a střídmě, hodně se spletl. Lil se napěchovala do kostýmku z PVC, který korunovala peřím na ramenou. Latexový obleček se jí zřejmě zdál málo obepnutý, tak ho ještě utáhla páskem s obrovskou zlatou sponou. O kanárkových botách netřeba mluvit.
  • Katy Perry (28)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters
    Slavná zpěvačka je proslulá svými potrhlými a nevšedními módními kreacemi. Na MTV Video Music Awards zvolila tygří šaty zvláštní délky s nekonečným rozparkem. Zlaté vážky, které zdobily horní část šatů, byly už opravud příliš. Vyčesaný ohon ani střídmé líčení už celkový dojem nezachránilo. A Katy se poté ještě rozhodla svůj zvířecí outfit podtrhnout zlatými zuby, které si v pozdějších hodinách nasadila.
  • Chanel West Coast (24)

    ...
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Blonďatá rapperka si zřejmě odskočila z cirkusové manéže a nestihla se převlíknout z artistického dresu. Jinak si nedovedeme vysvětlit, proč se na slavnostním předávání hudebních cen objevila v titěrných flitrovaných šatech s vycpanými rameny. Lacinými gesty módní průšvih ještě znásobila.

Diskuse ke článku
.