Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Bláznivé Barbíny: Oživlé panenky žebrají peníze od fanoušků

23. srpna 2013 | 08:00

Tyhle "panenky" z Ukrajiny už zřejmě vážně zešílely. Valeria Lukyanova a Olga Oleynik o Oděsy, které se považují za astrální bytosti, teď chtějí uvést na trh kosmickou módní kolekci pro jaro/léto 2014. A zaplatit jí mají fanoušci.

Nejde přitom o první podnikatelský projekt "bláznivých" Ukrajinek. Po celou dobu co se znají, totiž spolu obě dívky spolupracují i na pořádání duchovních přednášek. A svůj vzhled využívají k přilákání zájemců. Za účast pak od každého z nich vybírají poplatek ve výši cca 1 500 korun.

Jenže tenhle příjem už jim zřejmě nestačí. Pustily se teď proto do nového projektu kosmické módní kolekce pro jaro/léto 2014 a požádaly své fanoušky a následovníky, aby jim pomohli v jejich snažení.

Podle webové stránky, kde lidé mohou peníze na projekt darovat, jsme vstoupili do "zlatého věku". Je to věk vyššího vědomí a "kosmické lásky". To znamená, že se spolu s těmito dvěma panenkami musíme oblékat odpovídajícím způsobem, s cílem získat hojnost světla a lásky.

Barbie girls teď chtějí vzít Ameriku útokem!
Autor: Facebook
Minimální částka, kterou můžete projekt podpořit, je jeden dolar, v přepočtu dvacet korun. Stoupenci, kteří pošlou více než sedm dolarů, obdrží vlastnoručně podepsaný kalendář na rok 2014 s Valerií a Olgou pózujícími v jejich nové kosmické módní kolekci s univerzálním poselstvím "Love & Light".

Valeria a Olga založily společnost s názvem Dominika777 New Age Designer Co, LLC za pomoci dalších investorů už v dubnu 2013. Olga je provozní ředitelkou a Valeria zase marketingovou. Stránky projektu spustily 14. srpna a na jejich účtu zatím přibylo 56 dolarů od sedmi dárců z plánovaných 75.000 dolarů. Takže žádná sláva...